Închide meniul

Golgheterul Israelului a răbufnit după înfrângerea din Kosovo: „Am jucat într-o cocină de porci”. Avertisment pentru România

Alex Masgras Publicat: 13 noiembrie 2023, 15:52

Reclamă
Golgheterul Israelului a răbufnit după înfrângerea din Kosovo: „Am jucat într-o cocină de porci. Avertisment pentru România

Golgheterul Israelului a răbufnit după înfrângerea din Kosovo

Kosovo - Israel, în preliminariile EURO 2024 / Profimedia

Golgheterul Israelului a răbufnit după înfrângerea din Kosovo. Eran Zahavi, care a revenit după doi ani în echipa naţională, s-a plâns de terenul de la Pristina pe care s-a jucat meciul din preliminariie EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kosovo s-a impus cu 1-0 în meciul cu Israel, rezultat care avantajează naţionala României. Pentru Israel urmează acum meciurile cu Elveţia şi România, care se vor disputa în Ungaria.

Golgheterul Israelului a răbufnit după înfrângerea din Kosovo

Afectaţi de evenimentele tragice care se întâmplă în ţara lor, israelienii au fost nevoiţi să dispute meciul cu Kosovo pe un teren impracticabil.

Eran Zahavi, cel mai bun marcat din istoria Israelului, cu 33 de goluri în 71 de selecţii, a avut un discurs dur, după ce partida din preliminariile EURO 2024 s-a desfăşurat în asemenea condiţii:

„Nu pot să-i spun teren, a fost o cocină de porci. Nu s-a putut juca fotbal, era greu și să oprești mingea, dificil să faci cele mai simple lucruri în noroi”, a declarat Eran Zahavi, citat de gsp.ro.

Reclamă

Zahavi a declarat că meciul cu România este crucial în ceea ce priveşte calificarea la EURO 2024, spunând şi că Israel trebuie să încerce să obţină puncte şi cu Elveţia.

„Nu am luat niciun punct acum, nu s-a schimbat nimic. Mai avem trei meciuri, iar cele mai importante urmează, cu Elveția și România. Va trebui să batem România și să obținem puncte și cu Elveția. Cu puțin noroc, ne vom califica”, a mai spus cel mai bun marcator al Israelului.

Cum arată clasamentul în grupa României, după Kosovo – Israel 1-0

Cum arată clasamentul în grupa României, după Kosovo – Israel 1-0. Principala noastră contracandidată a pierdut în Kosovo, iar distanţa dintre România şi Israel a rămas de 5 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, şansele naţionalei României de a se califica la Campionatul European au crescut considerabil. Astfel, România ar fi sigură de prezenţa la EURO cu o victorie în partidele cu Israel sau cu Elveţia. Finala cu elveţienii va fi pe 21 noiembrie, de la 21:45, în direct pe Antena şi în AntenaPLAY.

România are şi varianta egalului cu Israel pentru a se califica, cu condiţia ca naţionala din „Ţara Sfântă” să nu învingă Elveţia. Lucrurile se complică dacă Israel va obţine victoria cu Elveţia. În această situaţie, înaintea meciului direct, România ar mai avea doar două puncte avans.

Un rezultat de egalitate în Israel nu ne-ar asigura calificarea la EURO şi, pentru a fi siguri de calificare, ar trebui să nu pierdem cu Elveţia. La egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este golvaerajul. În acest moment, România are un golaveraj de 13-4, în timp ce Israel are un golaveraj de 7-8.

În cazul în care Israel nu învinge Elveţia, atunci ne-ar fi suficient şi un rezultat de egalitate cu naţionala din „Ţara Sfântă” pentru a ne califica.

Clasamentul în grupa României

1. România – 16 puncte (8 meciuri)
2. Elveţia – 15 puncte (7 meciuri)
3. Israel – 11 puncte (7 meciuri)
4. Kosovo – 10 puncte (8 meciuri)

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și