Închide meniul

Imaginea serii la Elveţia – România! Un bărbat cu tricoul Elveţiei a sărutat o femeie cu tricoul României

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iunie 2023, 21:58

Imaginea serii la Elveţia – România! Un bărbat cu tricoul Elveţiei a sărutat o femeie cu tricoul României

Imagine emoţionantă la Elveţia - România

Captură Prima TV

Imaginea serii la Elveţia – România. Un bărbat cu tricoul Elveţiei a sărutat o femeie cu tricoul României. ImagineA a fost surprinsă îmediat după intonarea imnului României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elveţia – România a oferit un moment emoţionant. Un cuplu din tribune a oferit un moment tandru.

Imaginea serii la Elveţia – România! Un bărbat cu tricoul Elveţiei a sărutat o femeie cu tricoul României

Bărbatul, care era îmbrăcat în tricoul Elveţiei, şi-a sărutat iubita care era îmbrăcată în tricoul naţionalei lui Edi Iordănescu, care a făcut numai puţin de 5 schimbări faţă de meciul cu Kosovo.

Selecţionerul României a decis să abordeze o tactică ultradefensivă cu naţionala lui Shakiri şi Granit Xhaka, starul lui Arsenal. Edi Iordănescu a schimbat tactica României, pentru partida cu Elveția. Meciul de la Lucerna se va juca astăzi, de la ora 21:45. În cazul unei victorii, tricolorii vor urca pe primul loc în Grupa I, iar șansele de calificare la Campionatul European din Germania ar crește.

În compartimentul defensiv se va putea alătura și Screciu, astfel, mai mult de jumătate din titularii din această seară joacă pe poziții defensive. Faţă de meciul cu Kosovo, Edi Iordănescu a făcut 5 modificări în echipa de start.

Reclamă

Sursa:  Prima TV

Echipa de start a României din meciul cu Elveția

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 4. Manea, 5. Nedelcearu, 15. Burcă, 3. Drăgușin, 23. Sorescu – 11. Hagi, 22. Screciu, 10. Stanciu-cpt., 19. Coman – 7. Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 2. Țicu, 6. Băluță, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă, 14. M. Marin, 17. Rus, 18. Olaru, 20. Man, 21. Moruțan

Echipa de start a României din meciul cu Kosovo

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 4. Manea, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 22. Camora – 6. Băluță, 14. M. Marin, 10. Stanciu-cpt. – 20. Man, 9. Pușcaș, 17. Coman

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 2. Rațiu, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 11. Hagi, 13. Mihăilă, 18. Olaru, 19. Screciu, 21. Moruțan, 23. Sorescu

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Edi Iordănescu

Ilie Dumitrescul-a lăudat pe selecţionerul Edi Iordănescu. Fostul atacant al echipei naționale este de părere că echipa de start a României, pentru meciul cu Elveția, a fost una foarte bine gândită. Edi Iordănescu a mizat pe un sistem defensiv, iar Dumitrescu este de părere că aceasta este abordarea potrivită pentru cel mai dificil test al selecționatei, din Preliminariile pentru Campionatul European.

„Este clar că întâlnim cel mai puternic adversar din grupă, e important să fie densitate în zona de mijloc. Sunt cinci pe linia de fund, Hagi și Coman trebuie să asigure benzile.

Screciu e un jucător extrem de interesant în fața fundașilor centrali, el are o tehnică superioară, face bine legătura între compartimente. Cred că se va completa foarte bine cu Stanciu, un jucător cu rază mare de acțiune și cu o tehnică foarte bună.

Coman și Hagi, doi jucători care vor apărea între linii. Sistemul ăsta va fi un 3-4-3 pe faza ofensivă.

Reclamă

Este important ca purtătorul de balon să aibă soluție. Din punctul meu de vedere, este un sistem foarte bine ales de Edi Iordănescu. Îmi aduc aminte că am mai jucat cu cinci pe linia de fund, în Germania, și am făcut o repriză foarte bună.

Există foarte multă calitate. Alibec a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Farul. Îl ai pe Coman, care a fost decisiv pentru FCSB în multe momente. Screciu, un jucător foarte bun. Stanciu, un lider incontestabil. Avem premise să punem și noi probleme”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și