Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO! Duckadam îl cere pe Aioani titular. Meciul e pe 16 iunie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2023, 23:41

Kosovo – România LIVE VIDEO! Duckadam îl cere pe Aioani titular. Meciul e pe 16 iunie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Helmut Duckadam dă de pământ cu FCSB după înfrângerea cu UTA

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Helmut Duckadam îl cere pe Marian Aioani titular
  • Kosovo – România e pe 16 iunie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Kosovo – România LIVE VIDEO Helmut Duckadam îl cere pe Marian Aioani titular. Meciul e pe 16 iunie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Aioani a apărat poarta campioanei Farul. Kosovo – România e vineri, 16 iunie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei 3 portari convocaţi de Edi Iordănescu sunt Marian Aioani, Horaţiu Moldovan şi Ştefan Târnovanu, toţi fără experienţă şa nivelul primei reprezentative.

Helmut Duckadam îl cere pe Marian Aioani titular în Kosovo – România

Helmut Duckadam e de părere că Marian Aioni are prima şansă de a fi titlular. Pe de altă parte, Mihai Stoica e de părere că Edi iordănescu are de luat o decizie grea în privinţa titularului din poartă.

Reclamă

„Prima şansă o are Aioani”, a spus Duckadam. „În poartă e un semn de întrebare cu cvasi debutanţi. Toţi trei au câte un meci”, a spus şi Mihai Stoica la orangesport.ro, care a identificat şi marea problemă a naţionalei lui Edi Iordănescu. „E o problemă acolo la fundaş stânga, dar e singura”, a mai spus Mihai Stoica.

Oficialul de la FCSB crede că naţionala României nu trebuie să se teamă de Kosovo şi îi propune lui Edi Iordănescu un trio ofensiv format din Man, Alibec şi Coman.

Reclamă

Man-Alibec-Coman e un atac slab? Poate jucăm jos în Kosovo, dar sunt jucători care se pot descurca pe spaţii? Sunt jucători care pot marca împotriva Kosovo? Da! Eu i-am văzut jucând pe kosovari, nu mă interesează cifrele lor. Am jucat şi cu Israel şi am făcut 2-2. Israel ce are?”, a mai spus Mihai Stoica.

Lotul României pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia

Edi Iordănescu a anunțat lotul definitiv al României pentru meciurile cu Kosovo și Elveția, din preliminariile EURO 2024. Partida dintre Kosovo și România e pe 16 iunie, de la 21:45, exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ianis Hagi a fost păstrat de Edi Iordănescu în lotul pentru cele două deplasări extrem de dificile. De asemenea, în locul accidentatului Ionuț Radu, a fost chemat de la România U21 Ștefan Târnovanu.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana Farul Constanța dă patru jucători la naționala mare, portarul Aioani, Tudor Băluță, Denis Alibec și Louis Munteanu. De asemenea, din Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY, sunt 8 jucători.

Portari

Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (Farul Constanța, 0/0), Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 1/0)

Fundași

Andrei RAȚIU (Huesca | Spania, 11/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 21/2), Andrei BURCĂ (CFR Cluj, 17/1), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 24/2), Adrian RUS (Pisa | Italia, 17/1), Mario CAMORA (CFR Cluj, 9/0), Raul OPRUȚ (Hermannstadt, 3/0)

Mijlocași

Marius MARIN (Pisa | Italia, 10/0), Tudor BĂLUȚĂ (Farul Constanța, 11/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 0/0), Darius OLARU (FCSB, 10/0), Nicolae STANCIU (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru CICÂLDĂU (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 24/2), Deian SORESCU (FCSB, 10/0), Olimpiu MORUȚAN (Pisa | Italia, 7/1), Florinel COMAN (FCSB, 5/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 18/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 10/1)

Reclamă

Atacanți

George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 34/10), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 29/3), Louis MUNTEANU (Farul Constanța, 0/0)

Kosovo – România e pe Antena 1 și în AntenaPLAY

România are două meciuri „de foc” în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naţionala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveţiei. Partida României cu Kosovo va fi în exclusivitate pe Antena 1, dar și în AntenaPLAY.

După primele două meciuri din Grupa I, naţionala României este pe locul 2. Are maximum de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de liderul Elveţia. Kosovo are 2 puncte, în timp ce Andorra şi Israel au câte un punct. Naţionala Belarusului este singura fără punct.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Helmut Duckadam a spus cine sunt cei doi oameni care nu vor pleca niciodată de la FCSB!
Liga 1 • 22 mart., 20:26
Helmut Duckadam a spus cine sunt cei doi oameni care nu vor pleca niciodată de la FCSB! Mihai Stoica nu se află printre ei!
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid
Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua
Liga 2 • 18 mart., 18:30
„Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului
Helmut Duckadam știe de ce Rapid s-a încurcat cu Farul, chiar dacă a învins-o pe FCSB cu 4-0
Liga 1 • 17 mart., 18:47
Helmut Duckadam știe de ce Rapid s-a încurcat cu Farul, chiar dacă a învins-o pe FCSB cu 4-0: „I-a luat aerul rarefiat”
Imagini de senzaţie cu Helmut Duckadam şi soţia lui, cu 20 de ani mai tânără decât el!
Extra • 17 mart., 17:20
FOTO
Imagini de senzaţie cu Helmut Duckadam şi soţia lui, cu 20 de ani mai tânără decât el! Au fost la o aniversare spectaculoasă!