Închide meniul

Mihai Stoichiţă recunoaşte că există presiune la naţionala României: „Edi nu este apăsat, dar este conştient că trebuie să se califice!” Anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2023, 23:53

Mihai Stoichiţă recunoaşte că există presiune la naţionala României: „Edi nu este apăsat, dar este conştient că trebuie să se califice! Anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi

Mihai Stoichiţă, alături de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, la conferinta de prezentare la echipa națională, alături de Mihai Stoichiță / Hepta

Mihai Stoichiţă recunoaşte că există presiune la naţionala României. Mihai Stoichiţă recunoaşte înainte de România – Belarus că jucătorii de la echipa naţională resimt presiunea rezultatelor imediate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul tehnic de la FRF e de părere că şi din această cauză, „tricolorii” au început mai greu meciul din Andorra, ce a fost transmis în direct de Antena 1 şi în AntenaPLAY. Directorul tehnic al FRF a spus că este mulţumit de evoluţia jucătorilor din Andorra şi că este bine că nu s-au accidentat.

Mihai Stoichiţă recunoaşte că există presiune la naţionala României

Mihai Stoichiţă mai spune că Edi Iordănescu nu este apăsat de presiunea rezultatelor, dar este conştient că trebuie să ducă naţionala la EURO 2024. De altfel, chiar selecţionerul a recunoscut că acesta este obiectivul pe care îl are în contract. În caz contrar, Iordănescu a anunţat că va pleca.

Cred că şi-au făcut treaba profesionist. Nu am avut niciun fel de emoţie tot meciul. Începutul a fost puţin mai timorat, dar este normal. Totul a decurs normal. Mă bucur că şi-au făcut treaba profesionist şi nu avem accidentaţi. Nu poate fi totul perfect. Jucătorii sunt sub presiune. Poate că este mai greu să te controlezi.

Nu poţi să fii ideal, nu poţi să fii perfect. Edi nu este apăsat. Este conştient că trebuie să se califice, şi atunci este normal să ai o stare de tensiune, nu poţi să o negi. Această stare este apărută pe fondul unor critici. Este o stare pe care nu o poţi nega, iar eu nu o neg„, a spus Mihai Stoichiţă înainte de România – Belarus, la orangesport.ro.

Reclamă

Stoichiţă a făcut referire şi la neconvocarea lui Ianis Hagi şi a spus că acesta va fi un om important pentru echipa naţională a României.

O să mai spun un singur lucru: Ianis va fi un pion important al echipei naţionale. Este un jucător mai mult decât important. Am înţeles că şi cei de la Rangers îşi fac strategia cu Ianis Hagi. Înseamnă că ei, în momentul acesta fac tot ce se poate face pentru recuperarea lui 100%„, a mai spus Mihai Stoichiţă.

Naționala lui Edi Iordănescu a început cu dreptul campania pentru EURO! Dennis Man și Denis Alibec au adus victoria „tricolorilor”

Andorra – România 0-2! Naționala lui Edi Iordănescu a început cu dreptul campania pentru EURO! După un început mai grue, Dennis Man și Denis Alibec au reușit să înscrie, aducând victoria „tricolorilor”. Meciul din Andorra a putut fi urmărit pe Antena 1 și în AntenaPLAY. În urma acestui rezultat, naționala României se află pe locul 2 în Grupa I, după liderul Elveția. Kosovo, Israel, Andorra și Belarus sunt următoarele clasate.

Reclamă 4 / 0/3

România nu a început excelent meciul, iar Andorra s-a aflat pentru câteva minute în terenul nostru, având chiar și primul corner al meciului. „Tricolorii” au reușit să revină, iar ocazia lui Denis Alibec din minutul 9 a fost primul semn că România e în controlul jocului. Atacantul naționalei noastre a trimis mingea în poarta adversă în minutul 30, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Bucuria a venit 5 minute mai târziu însă, atunci când Dennis Man a deschis scorul cu o frumoasă lovitură de cap. Olimpiu Moruțan a fost omul cu assistul.

Lovitura de grație a fost dată imediat după pauză, în minutul 49. Răzvan Marin l-a lansat excelent pe Denis Alibec, iar atacantul României a înscris fără emoții, scăpat singur cu portarul advers. „Tricolorii” au mai ratat câteva ocazii importante prin Dennis Man și Tavi Popescu, însă scorul final a rămas 2-0.

Grație acestei victorii, România se clasează pe locul 2 în Grupa I, în spatele Elveției. Primele 2 locuri din grupă merg direct la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania.

Recomandări
  • Mihai Stoichiţă recunoaşte că există presiune la naţionala României
  • Ce a spus despre Ianis Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și