Închide meniul
Video

Nicolae Stanciu, după România – Belarus 2-1: „Nu am câştigat chinuit! Au ajuns la poartă după 70 de minute!” EXCLUSIV

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 martie 2023, 0:08

Nicolae Stanciu, după România - Belarus 2-1

Hepta

Nicolae Stanciu, după România – Belarus 2-1. Nicolae Stanciu a reuşit un gol de senzaţie partida cu Belarus. România are 6 puncte după primele două etape din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Nicolae Stanciu a fost golul cu numărul 12 marcat pentru România în 59 de apariţii.

Nicolae Stanciu, după România – Belarus 2-1

Nicolae Stanciu a fost extrem de fericit după ce România a reuşit să ia 6 puncte din tot atâtea posibile în preliminariile EURO 2024.

Nu are rost să vorbim acum despre ce s-a întâmplat pentru că e la cald. Suntem calmi, să spun aşa, pentru că ne-am îndeplinit obiectivul pentru această lună, şi anume 6 puncte. Asta e cel mai important. Acum nu vreau decât să-mi felicit colegii, suporterii care au fost senzaţionali.

De foarte mult timp nu am mai început o campanie cu două victorii, asta ne dă încredere. Până în iunie mai e ceva timp şi avem timp să ne liniştim, stafful să analizeze cele 2 meciuri şi să vadă unde am avut probleme, ce am făcut bine şi la ce mai avem de lucrat.

Reclamă

Nu ştiu dacă a fost o relaxare. La fel ca şi în Andorra, am mai avut oportunităţi de a marca… nu a fost să fie. Până la urmă, e bine când câştigi. Nu o să mai ştie nimeni, dacă vom ajunge la EURO, dacă am câştigat chinuit cum aţi zis voi. Deşi nu a fost chinuit. Ei au ajuns după 70 de minute la poartă. Importante sunt cele 3 puncte şi cu asta trebuie să plecăm de aici. Să fim încrezători şi cu o stare pozitivă.

Nu am auzit nimic (n.r. – de scandările xenofobe). Normal că mi-e teamă pentru că avem o parte din fani care au mai făcut lucurul ăsta în trecut, suntem recidivişti. Ar fi păcat ca următoarele meciuri de acasă să le jucăm fără suporteri.”, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate la Antena 1.

La finalul partidei de pe Arena Naţională, preşedintele Răzvan Burleanu a fost în vestiar pentru a-i felicita pe jucători.

Reclamă 4 / 0/3

„(Reporter: A venit şi preşedintele FRF în vestiar, ce v-a transmis?) Ne-a felicitat, nu am stat foarte mult. L-am salutat şi pe dânsul. Acum mai stăm puţin de vorbă în vestiar şi pe urmă plecăm, pentru că trebuie să ajungem la echipele de club.

(Reporter: Golul tău de pus în ramă, nu?) Nu, a fost un gol… de fapt colegii mi-au zis că toţi se aşteptau să dau la poartă, pentru că am mai înscris din acea poziţie. Mă bucur că a descătuşat echipa acel gol”, a mai spus Nicolae Stanciu.

Stanciu a aflat abia la interviu că Andorra a produs marea surpriză şi scos un egal în Kosovo.

Acum am aflat şi eu rezultatul din Kosovo, clar că e bine. Nimeni nu se aştepta ca Kosovo să facă egal. Pentru noi este un rezultat bun. Încerc să nu mă mai uit la celelalte echipe”, a mai spus căpitanul echipei naţionale a României.

Nicolae Stanciu, gol magistral în România – Belarus

Nicolae Stanciu a marcat un gol magistral în România – Belarus! Mijlocașul chinezilor de la Wuhan Three Towns a deschis scorul în minutul 17 al partidei cu Belarus, de pe „Arena Națională”, care contează pentru etapa a doua din preliminariile EURO 2024.

În minutul 17 al partidei de pe „Arena Națională”, România a beneficiat de o lovitură liberă în apropierea careului oaspeților. Deși poziția nu era una ideală pentru un șut la poartă, Nicolae Stanciu a reușit să trimită mingea direct în plasă, „balonul” fiind ușor deviat de un jucător din naţionala Belarusului.

România – Belarus 2-1. Obiectiv îndeplinit! Stanciu şi Burcă au marcat pe Arena Naţională

România – Belarus 2-1. Obiectiv îndeplinit pentru naţionala pregătită de Edi Iordănescu. După victoria din Andorra, tricolorii au câştigat şi pe Arena Naţională, cu Belarus. Nicolae Stanciu şi Andrei Burcă au marcat în cea de-a doua etapă a grupelor din preliminariile EURO 2024. Meciul a fost în format LIVE TEXT.

Reclamă

În faţa a peste 30.000 de suporteri, naţionala României a avut un start perfect. Nicolae Stanciu a executat perfect o lovitură liberă, din unghi, şi a reuşit să îl surprindă pe portarul advers. A marcat în minutul 17! Imediat după, reprezentativa noastră a mai înscris un gol. Andrei Burcă a punctat în premieră pentru selecţionata României. Răzvan Marin i-a centrat perfect, în minutul 19.

România a trăi cu emoţii pe final, după ce Marozau a înscris pentru Belarus, în minutul 86. A reuşit să câştige şi are şase puncte după primele două meciuri din grupa I. În celelalte partide din grupă, Elveţia s-a „distrat” cu Israel şi a câştigat cu 3-0, iar Kosovo a remizat surprinzător cu Andorra, scor 1-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și