Închide meniul

Primul mesaj al lui Ianis Hagi după ce a ajuns în cantonamentul României, pentru dubla cu Israel şi Kosovo. „Cu Euro în vis”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 septembrie 2023, 18:51

Primul mesaj al lui Ianis Hagi după ce a ajuns în cantonamentul României, pentru dubla cu Israel şi Kosovo. „Cu Euro în vis

Primul mesaj al lui Ianis Hagi după ce a ajuns în cantonamentul României

Ianis Hagi, într-un meci al României contra Germaniei / Getty Images

Ianis Hagi a avut un mesaj clar după ce a ajuns în cantonamentul României, de la Mogoşoaia. Tricolorii se află înaintea dublei cu Israel şi Kosovo, din preliminariile EURO 2024. Partida cu Kosovo e pe 12 septembrie, de la ora 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost convocat de Edi Iordănescu, imediat după ce a fost împrumutat de Rangers la Alaves, în La Liga, echipă pentru care a debutat deja. Rămâne de văzut câte minute va primi Ianis, mai ales că în Scoţia el a jucat doar 35 de minute, în două partide.

Primul mesaj al lui Ianis Hagi după ce a ajuns în cantonamentul României

„Acasă, cu voi alături și cu Euro în vis. Așa așteptăm meciurile cu Israel și Kosovo. Doar împreună putem să reușim. Hai, România!”, e mesajul postat pe Instagram de Ianis, alături de un video din cantonamentul tricolorilor.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Convocarea lui Ianis Hagi la echipa naţională pentru dubla cu Israel şi Kosovo a fost analizată de Basarab Panduru. Fostul internaţional român a vorbit despre mai multe criterii care au stat la baza deciziei lui Edi Iordănescu.

Reclamă

Merita Ianis Hagi convocat la echipa naţională?

Basarab Panduru a făcut o paralelă între Marius Ştefănescu, considerat unul dintre cei mai în formă jucători din Luga 1, şi Ianis Hagi, Valentin Mihăilă şi George Puşcaş, jucători ce nu au evoluat mult în ultima perioadă, dar care au fost convocaţi de selecţioner.

„Câte goluri a dat Ştefănescu? Te uiţi pe cifrele lui şi zici că nu are cum. La Ianis e altfel de gândire, de care ne tot spune mereu, că aducem jucătorii care au fost la echipa naţională. A fost la meciul cu Elveţia. Ştefănescu nu e ca Ianis de cinci, şase ani la echipa naţională. Ianis are 200 de minute în 20 de luni.

Mihăilă merită? (n.r. – s-au menţionat cele două goluri cu Elveţia). Vezi, asta spun. Dacă-l întrebi pe Edi Iordănescu cine crede că intră în minutul 75 şi marchează, Ştefănescu sau Mihăilă… Evident că Mihăilă.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis, după numărul de minute avute în ultimul timp, trebuie să fie la naţională? E altă discuţie, pe alte criterii e luat Ianis. Şi la Mihăilă sunt alte criterii. Puşcaş câte minute are jucate? Nada, nada, nada (n.r. – nimic). A mers pe nişte idei, că ăştia sunt acolo, că fac acolo, că au mai făcut la naţională, că au mai dat gol. Ştefănescu avea o şansă să vină la naţională dacă juca şi dădea şi nişte goluri.

Ăsta e fotbalul. Ăia au făcut ceva şi sunt chemaţi, iar Ştefănescu, dacă nu face nimic la noi, nu e chemat. Eu nu cred că merita convocarea Ştefănescu. (n.r. – şi Ianis Hagi merita?) Nu merita niciunul dintre ăia, dacă nu joacă, dacă au zero minute. Regulile nu sunt făcute pentru toată lumea. Unii joacă zero minute şi sunt, alţii joacă şi nu sunt. Bun, poţi să te antrenezi cum vrei, dar dacă nu joci… Când nu joci e o problemă mare. Nu ai cum să fii bun în momentul când te bagă, dacă nu joci trei, şase luni„, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Lotul României pentru meciurile cu Israel şi Kosovo

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 3/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0)

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 23/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 19/1), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 7/0), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2)

MIJLOCAȘI

Reclamă

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 12/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 11/0), Darius Olaru (FCSB, 11/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 60/12), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 46/2), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 12/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 9/1), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 26/2), Florinel Coman (FCSB, 7/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 12/3)

ATACANȚI

George Pușcaș (Genoa | Italia, 36/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 31/3), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și