Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Adi Mutu, după Kosovo – România 0-0. Expertul Antena 1: „Nu îmi vine să cred că există aşa ceva în 2023”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2023, 23:59

Reclamă
Reacţia lui Adi Mutu, după Kosovo – România 0-0. Expertul Antena 1: „Nu îmi vine să cred că există aşa ceva în 2023

Reacţia lui Adi Mutu Kosovo - România

Adi Mutu este expertul Antena 1

A apărut reacţia lui Adi Mutu, după meciul Kosovo – România, scor 0-0 care a fost LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Antrenorul Rapidului, care este şi cel mai bun marcator din istoria naţionalei, la egalitate cu Gică Hagi, a tras concluziile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Expertul Antena 1 a comentat ceea ce s-a întâmplat la Priştina, în confruntarea din Grupa I a preliminariile EURO 2024. Horaţiu Moldovan, portarul pe care îl are la Rapid, a avut parade spectaculoase în confruntarea din Kosovo.

Reacţia lui Adi Mutu, după Kosovo – România

Într-adevăr așa a părut de la televizor. A fost un meci în care nu am reușit pe faza ofensivă să facem prea mult. Ne-am lăsat dominați, poate și voit. Am mers pe cartea contra-atacului care ne-a pus în câteva situații periculoase. A fost terenul greu, nu îmi vine se cred că în 2023 mai există o echipă națională care poate juca pe un asemenea teren. Ne-a pus în dificultate, dar nici noi nu am încercat să construim.

Acum 15-20 de ani altfel stăteau lucrurile. România a făcut un meci bun din punct de vedere defensiv. Fundașii centrali au jucat bine, dar Moldovan a fost excelent. Mă bucur că a profitat de șansa oferită de Iordănescu.

Urmează meciul Israelului cu Andorra, iar noi întâlnim Elveția. Este posibil să fim egalați, iar următoarele partide vor fi foarte importante pentru noi. Au fost corecte schimbările cu Moruțan și Mihăilă, pentru că jucătorii scoși nu au arătat prea bine. Mihăilă a fost puțin mai periculos decât Coman. Când au intrat și Hagi și Alibec am arătat că am fi putut marca în orice moment. Erau mai proaspeți, poate fi și asta o cauză„, a declarat Adi Mutu la Antena 1.

Reclamă

Horaţiu Moldovan a fost alesul lui Edi Iordănescu, în detrimentul portarului de la FCSB, Ştefan Târnovanu.

Echipa naţională a României a remizat, în deplasare, scor 0-0, cu selecţionata din Kosovo, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Meciul s-a disputat chiar în ziua în care selecţionerul Edward Iordănescu împlinit 45 de ani.

În minutul 69, Zhegrova a marcat pentru Kosovo, însă golul a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR.

Reclamă 4 / 0/3

KOSOVO: Muric – Vojvoda, Amir Rrahmani, Aliti, Paqarada – Fazliji, Dresevic (Kryeziu 73) – Rashica (Zhegrova 46), Celina, Muslija (Topalli 82) – Muriqi. SELECŢIONER: Alain Giresse

ROMÂNIA: H. Moldovan – C. Manea, Drăguşin, A. Burcă, Camora (Sorescu 23) – T. Băluţă, M. Marin, Stanciu (I. Hagi 86) – Man (Moruţan 61), G. Puşcaş (Alibec 86), Fl. Coman (Mihăilă 61). SELECŢIONER: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Dresevic 50, Kryeziu 86 / G. Puşcaş 81

Arbitri: Danny Makkelie – Hessel Steegstra, Jan de Vries – Sander Van Der Eijk (toţi din Olanda)

Arbitri VAR: Clay Ruperti – Edwin Van De Graaf (ambii din Olanda)

Mario Camora s-a „rupt” la Priştina

Fundașul echipei naționale a ieșit de pe teren, accidentat, în prima repriză a partidei de la Priștina, care s-a jucat în condiții nefavorabile. În locul lui a fost introdus Deian Sorescu. Terenul a arătat îngrozitor, iar elevii lui Edi Iordănescu s-au chinuit să construiască fazele de atac.

Edi Iordănescu continuă să aibă probleme în flancul stâng al apărării. Camora s-a accidentat în minutul 21 al meciului cu Kosovo şi a avut nevoie de intervenţia staff-ului medical. Chiar dacă a făcut eforturi, nu a avut nicio şansă să poată rămâne pe teren.

Reclamă

Selecţionerul a fost nevoit să improvizeze şi l-a înlocuit pe fundaşul de la CFR Cluj cu Deian Sorescu. Acesta a intrat pe teren în minutul 23, pe un post pe care a mai jucat, dar care nu este cel de bază.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și