Închide meniul

Replică din partea FRF pentru Gică Popescu: „O lipsă de respect! E sfidare!”

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2023, 22:52

Reclamă
Replică din partea FRF pentru Gică Popescu: „O lipsă de respect! E sfidare!

Replică din partea FRF pentru Gică Popescu

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Replică acidă din partea FRF pentru Gică Popescu. Andrei Vochin a oferit un răspuns clar, după ce fostul internaţional a avut un discurs furibund la adresa naţionalei lui Edi Iordănescu, după remiza obţinută de „tricolori” în duelul cu Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu l-a făcut praf, la momentul respectiv, pe Edi Iordănescu. „Baciul” s-a arătat extrem de revoltat de discursul avut de selecţioner, mărturisind că acesta nu ştie ce înseamnă echipa naţională.

Replică din partea FRF pentru Gică Popescu

Andrei Vochin nu a rămas indiferent, după valul de critici adus de Gică Popescu echipei naţionale. Consilierul lui Răzvan Burleanu susţine că discursul fostului internaţional denotă frustrare, şi a fost un semn de sfidare faţă de „tricolori”.

De asemenea, Vochin i-a apărat pe Edi Iordănescu şi pe „tricolori”, mărturisind că în ciuda jocului slab prestat în deplasarea din Elveţia, jucătorii au putut reveni de la scorul de 0-2.

„Lucrurile astea pe care le-a spus, putea să le spună pe un alt ton. Fără acel ”Bă, băiatule”. Probabil nici lui nu i-ar fi convenit, la vârsta la care s-a apucat după fotbal, să-i zică cineva ”Bă, băiatule”.

Reclamă

Mi s-a părut o lipsă de respect, care îmi denotă o frustrare. Aici pot să înţeleg, să zic: ”Domne, omul are ceva cu personajul. În momentul în care ai o astfel de ieşire, e ceva în spate. Eu i-am văzut eleganţa în studiourile de televiziune, am stat împreună aici. Nu mi s-a părut genul de personaj care să ia foc la o modul ăsta şi să aibă o astfel de exprimare cu ”Băi, băiatule”. Simt că nu e..nu e o înjurătură, dar pentru mine e mai mult decât o înjurătură. E un fel de sfidare, ”Tu nu ştii ce înseamnă naţionala”. Ce legătura avea una cu alta?

Selecţionerul încerca să găsească nişte lucruri pozitive în toată această perioadă. Dacă erai analist cu adevărat, era bine să le punctezi. Să te duci în zona de echilibru. Dacă nu observi sau nu ţi se pare interesant că – la cât se spunea cât de labilă psihic e România – această echipă a reuşit să întoarcă rezultatul. Cum, necum, au întors.

Ok. Suntem pe drumul cel bun. Probabil se putea referi la rezultat: opt puncte în patru meciuri. La 40% din campanie, nu ne-a bătut nimeni, am avut trei meciuri în deplasare, suntem pe locul 4 după valoarea individuală a jucătorilor, conform transfermarkt.de. Până şi Kosovo este peste noi. Am jucat contra lui Rrahmani, Rashica, Zhegrova”, a declarat Andrei Vochin, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Discursul lui Gică Popescu, după Elveţia – România 2-2

Gică Popescu l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după Elveția – România 2-2. Baciul a ”explodat” în direct după ce a auzit discursul selecționerului.

”Nu poți să vii să spui că ești pe drumul cel bun. Trebuia să îți dea 7 Elveția. Băi băiatule, la echipa națională nu e grup. Aici sunt rezultate. Ce vorbești tu de grup, de drumul cel bun: Doamne ferește! Să ne lase cu grup, familie, rezultatele contează.

Doamne ferește să fie ăsta drumul cel bun. El nu știe ce e aia echipa națională. Astea sunt cele mai proaste meciuri din istoria noastră (0-0 cu Kosovo și 2-2 cu Elveția). Suntem pe un drum total greșit. Trebuie să iasă imediat de pe drumul ăsta echipa națională.

Nu e meritul nostru pentru rezultat, a fost prostia Elveției. Cum să spui că ăsta e drumul cel bun? Cum să spui că ai creat valori? Habar nu ai ce înseamnă echipa națională. Care sunt valorile pe care le-ai creat? Valorile sunt calificările.

Nu să îi cadă mingea în cap lui Pușcaș, să ajungă la Moruțan, apoi la Mihăilă și să facem 2-2. Nu, Edi! Nu astea sunt valorile pe care le vrem la națională”, a spus Popescu, la Prima TV.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și