Închide meniul
EXCLUSIV

România – Belarus LIVE TEXT | Vasili Hamutovski, fostul portar de la FCSB, îi vede pe „tricolorii” lui Edi Iordănescu favoriți: „România are șanse bune dacă joacă agresiv! Belarus are cea mai slabă echipă națională”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 martie 2023, 15:49

România – Belarus LIVE TEXT | Vasili Hamutovski, fostul portar de la FCSB, îi vede pe tricolorii” lui Edi Iordănescu favoriți: România are șanse bune dacă joacă agresiv! Belarus are cea mai slabă echipă națională”

Vasili Hamutovski, fostul portar de la FCSB, îi vede pe „tricolorii” lui Edi Iordănescu favoriți

Vasili Hamutovski / Hepta

România – Belarus LIVE TEXT | Vasili Hamutovski, fostul portar de la FCSB, îi vede pe „tricolorii” lui Edi Iordănescu favoriți în duelul din această seară cu Belarus de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Belarus, al doilea meci din campania de calificare pentru EURO 2024, va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 21:45.

România – Belarus LIVE TEXT | Vasili Hamutovski, fostul portar de la FCSB, îi vede pe „tricolorii” lui Edi Iordănescu favoriți

Fostul portar belarus, care a jucat la FCSB în perioada 2003-2006, a vorbit în exclusivitate pentru Antena Sport despre duelul naționalelor din această seară. Hamutovski crede că România este favorită în acest meci, dată fiind diferența mare de valoare.

„Dacă românii nu joacă lent și ridică ritmul, echipa noastră națională o să aibă multe probleme. Avem cea mai slabă națională din istoria țării. După înfrângerea cu Belgia, 0-8, l-au dat afară pe antrenorul principal, dar mâna lui dreaptă și tot staff-ul au rămas. De 4-5 ani regresăm.

Diferența dintre echipe este că la voi am văzut un lot cu 80% din jucători care sunt în Europa, nu în echipe prea puternice, dar în campionate europene. La noi joacă în Kazahstan, în Cipru. Sunt campionate care nu au calitate. România are șanse bune dacă joacă agresiv. Jucătorii noștri nu știu tactic cum să iasă din presiune. Belarus e țara mea, mă doare inima.

Reclamă

Ce s-a întâmplat cu naționala, cu fotbalul nostru..mă doare inima, mă doare sufletul. Voi acum schimbați generația. Naționala voastră are perspectivă mare în 2-3 ani și o faceți un pas în față. Noi nu avem nicio șansă, problema e că nu progresăm”, a declarat Vasili Hamutovski, în exclusivitate pentru AS.ro.

România – Belarus LIVE TEXT | Ionuț Nedelcearu, out pentru meciul cu Belarus!

România – Belarus LIVE TEXT | Ionuț Nedelcearu, out pentru meciul cu Belarus! Fundașul central a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia al naționalei din cauza unei viroze respiratorii.

România – Belarus este al doilea meci din campania de calificare la EURO 2024 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro în această seară de la ora 21:45.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuț Nedelcearu a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia în urmă cu câteva minute. Fundașul central de la Palermo acuză o viroză respiratorie, motiv pentru care nu a fost disponibil pentru meciul din această seară.

Deși era considerat unul dintre titulari pentru întâlnirea cu Belarus de pe Arena Națională, problemele de sănătate i-au dat planurile peste cap fostului fundaș de la Dinamo. Din acest motiv, Edi Iordănescu a fost nevoit să-l scoată din lot pe Ionuț Nedelcearu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și