Închide meniul

Serhiy Rebrov, noul selecţioner al Ucrainei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2023, 14:04

Serhiy Rebrov, noul selecţioner al Ucrainei

Serhiy Rebrov, noul selecţioner al Ucrainei

Serhiy Rebrov, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Serhiy Rebrov este noul selecţioner al Ucrainei. Fostul atacant vedetă al echipei Dinamo Kiev a fost numit în postul de selecţioner al Ucrainei, a anunţat miercuri Federaţia ucraineană de fotbal pe contul său oficial de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebrov, în vârstă de 49 de ani, care a fost demis săptămâna trecută din funcţia de antrenor al echipei Al-Ain din Emiratele Arabe Unite, pe care a pregătit-o timp de două sezoane, îl locuieşte la cârma naţionalei ţării sale pe Ruslan Rotan.

Serhiy Rebrov, noul selecţioner al Ucrainei

El a fost preferat croatului Slaven Bilic, al cărui numit a fost vehiculat în ultima perioadă pentru preluarea selecţionatei Ucrainei.

Serhiy Rebrov, care a marcat 15 goluri în 75 de meciuri disputate pentru naţionala ucraineană, a mai evoluat în cursul carierei sale la echipele Şahtior Doneţk, Tottenham Hotspur, Fenerbahce Istanbul, West Ham United şi Rubin Kazan.

Reclamă

Fostul internaţional ucrainean şi-a început cariera de antrenor în 2009.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și