Închide meniul

Andrei Burcă, copleşit de emoţii după calificarea la EURO 2024: „Încă nu realizăm! Am ştiut să depăşit toate jignirile”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 noiembrie 2023, 0:29

Reclamă

Andrei Burcă a fost copleşit de emoţii după România – Elveţia 1-0 şi calificarea la EURO 2024. Fundşaul naţionalei României a spus că este cel mai frumos moment din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul naţionalei României a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Edi Iordănescu în actuala campanie de calificare. Burcă a reuşit să marchez un gol în actuala campanie, în partida cu Belarus.

Andrei Burcă, copleşit de emoţii după calificarea la EURO 2024

Este frumos dar, încă nu realizăm. Deşi Mister zicea după meciul de la Budapesta să ne bucurăm, dar noi nu realizam încă cea am realizat. Pentru că au fost foarte multe critici, duse spre jigniri, ne-au afectat, dar în acelaşi timp am ştiut să le depăşim şi să încercăm să luăm lucrurile care s-au spus despre noi ca să le îmbunătăţim pentru a produce această calificare.

Nu realizăm nici acum, a fost o campanie, ne-am calificat. Doamne ajută să fiu sănătos şi dacă mă cheamă Mister în Germania… eu cu Drăguşin, amândoi, consider că ne completăm foarte bine. Îl apreciez pe această cale, are calitate, este un tânăr de care îmi place foarte mult. Probabil o să realizăm acolo, în Germania, când o să vină toţi fanii. Suntem fanatici, suntem un popor iubitor şi chiar dacă acum 2 luni i-am dezamăgit pe fanii care au venit cu Israel şi am făcut o partidă proastă, acum am putut să îi facem fericiţi.„, a spus Andrei Burcă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Nicolae Stanciu, mesaj superb după victoria cu Elveția

Nicolae Stanciu a transmis un mesaj superb după victoria cu Elveția. Căpitanul echipei naționale a vorbit despre victoria de pe Arena Națională. Partida dintre România și Elveția, care s-a încheiat cu scorul de 1-0, a contat pentru ultima etapă a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024. Meciul de pe Arena Națională a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă

Mijlocașul lui Edi Iordănescu, căpitan al echipei naționale a vorbit despre marea performanță a României, care s-a calificat la EURO 2024 de pe primul loc în Grupa I! Calificarea a fost văzută, de pe stadion, de către cei 50.000 de fani care s-au bucurat alături de jucătorii care au reușit această performanță!

Totodată, acesta a menționat faptul că această calificare reprezintă cea mai mare realizare din carierele jucătorilor convocați.

„Pentru mine sau cred că pot vorbi în numele tuturor colegilor, este cea mai mare realizare din carierele noastre. Depăşeşte orice lucru. Să fim calificaţi cu 50.000 de oameni, sunt senzaţii unice pe care e greu să le explici în cuvinte. Ne bucurăm şi noi, sper să se bucure toţi românii. Au fost nişte ani greu şi pentru noi, şi pentru ei, neavând rezultate. Sunt sigur că după această calificare nu vor trebui să mai aştepte atât de mult pentru o nouă calificare.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine, să îmbrac acest tricou, să port şi banderola şi să joci în ţara ta pe un stadion arhiplin… e totul. Nu se compară cu trofee. E maximum! Cred că asemenea bucurie nu voi mai simţi foarte mult timp. Toţi suntem dornici să facem un EURO de neuitat, aşteptăm cât mai mulţi români în Germania. Sunt sigur că o să fie foarte mulţi fani în tribună, încrederea e foarte mare. Suntem un grup matur, ştim să rămânem pe picioarele pe pământ şi nu ne hazardăm. Sunt sigur că naţionala va arăta mult mai bine.

Suntem români, nu ar trebui să sărbătorim doar pe 1 decembrie. Avem o ţară minunată, cu oameni minunaţi. Suntem foarte buni în multe domenii, avem cu ce să ne mândrim”

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și