Închide meniul
VIDEO

Un fan a intrat pe teren la Portugalia – Bosnia şi s-a dus „glonţ” la Cristiano Ronaldo. Imagini fabuloase!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2023, 23:47

Reclamă
Un fan a intrat pe teren la Portugalia – Bosnia şi s-a dus „glonţ la Cristiano Ronaldo. Imagini fabuloase!

Un fan a intrat pe teren la Portugalia - Bosnia şi s-a dus "glonţ" la Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, alături de suporterul care a intrat pe teren / Colaj Profimediaimages

Un fan a intrat pe teren la meciul Portugalia – Bosnia, din grupa J a preliminariilor EURO 2024. Acesta s-a dus „glonţ” la Cristiano Ronaldo şi au urmat momente incredibile pe stadionul Da Luz din Lisabona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a fost întrerupt în repriza secundă, la scorul de 1-0 pentru selecţionata lui Roberto Martinez. Momentul nu a putut fi urmărit la televizunile care au transmis partida. Totuşi, imaginile filmate de suporteri s-au viralizat imediat pe reţelele sociale.

Un fan a intrat pe teren la Portugalia – Bosnia şi s-a dus „glonţ” la Cristiano Ronaldo

Bărbatul care a driblat vigilenţa stewarzilor a intrat pe gazon cu un steag al Portugaliei. S-a dus direct la starul naţionalei, Cristiano Ronaldo. Fanul l-a îmbrăţişat pe golgheterul all-time al primei reprezentative şi a părut apoi că îi sărută picioarele. Mai mult, l-a ridicat în aer pe Cristiano, care a zâmbit.

Suporterul nu s-a oprit şi chiar l-a imitat pe idolul său. A sărbătorit în modul în care o face CR7 după ce marchează. „SIUUU” s-a auzit din tribună. Tot stadionul a aplaudat la scenă deschisă! Fanul a fost urmărit apoi de forţele de ordine şi a părăsit terenul abia după ce a mai imitat o dată bucuria lui Ronaldo. Momentul a fost savurat de zecile de mii de oameni prezenţi la meci.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a fost titular în Portugalia – Bosnia şi Herţegovina. Nu a reuşit să marcheze. Bernardo Silva a deschis scorul din pasa lui Bruno Fernandes, în minutul 44. Bruno Fernandes a reuşit o „dublă” după pauză, în minutele 77 şi 90+3.

După primele trei etape din Grupa J, Portugalia are maximum de puncte. Slovacia este pe locul 2, cu 7 puncte. Pentru lusitani urmează confruntarea cu Islanda, cea în care Cristiano poate atinge o bornă extraordinară, 200 de meciuri la echipa naţională!

Rezultatele înregistrate, sâmbătă, în calificările pentru Euro 2024:

Reclamă 4 / 0/3

Grupa A: Norvegia – Scoţia 1-2 (Haaland 61 penalti / Dykes 87, McLean 89);

Grupa A: Cipru – Georgia 1-2 (Pittas 40 penalti / Mikautadze 31, Davitashvili 84);

Grupa E: Albania – Moldova 2-0 (Asani 52, Bajrami 76);

Grupa E: Insulele Feroe – Cehia 0-3 (Krejci II 15, Cerny 44, 75);

Grupa F: Belgia – Austria 1-1 (Lukaku 61 / Mangala 22 autogol);

Grupa F: Azerbaidjan – Estonia 1-1 (Krivotsyuk 62 / Sappinen 27);

Grupa G: Muntenegru – Ungaria 0-0;

Reclamă

Grupa G: Lituania – Bulgaria 1-1 (Girdvainis 15 / Petkov 27);

Grupa J: Luxemburg – Liechtenstein 2-0 (Sinani 59, Rodrigues 89).

Grupa J: Portugalia – Bosnia 3-0 (Bernardo Silva 44, Bruno Fernandes 77, 90+3);

Grupa J: Islanda – Slovacia 1-2 (Finnbogasson 41 penalti / Kucka 27, Suslov 70).

Cristiano Ronaldo nu a prins „Echipa Ideală” a sezonului în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a marcat 14 goluri în cele 16 meciuri jucate în acest sezon pentru Al-Nassr. Portughezul a dat şi două pase decisive. Chiar şi aşa, nu a fost inclus in cel mai bun 11.

Ronaldo a marcat 19 goluri şi a dat 2 assist-uri în acest sezon pentru Al-Hilal, din 27 de meciuri disputate.

Doi colegi ai lui CR7 de la Al-Nassr, Gishalin Konan și Luiz Gustavo, au fost incluşi în 11-le ideal al sezonului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și