Închide meniul

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2024, 17:23

Reclamă
Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan, în tricoul Pisei / Profimedia Images

Italienii au dezvăluit când este aşteptat sî revină pe teren Olimpiu Moruţan. Internaţionalul român este aproape să se recupereze complet, după accidentarea teribilă suferită în primăvară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza acestei accidentări, Olimpiu Moruţan a ratat şi prezenţa în lotul României la EURO 2024. Însă, internaţionalul român nu a dus lipsă de oferte în vară şi a semnat cu Pisa.

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan s-a accidentat la tendonul lui Ahile în aprilie, în timpul unui meci din Cupa Turciei, la vremea respectivă el evoluând la Ankargucu.

Italienii au oferit noi detalii despre starea lui Moruţan. Aceştia au transmis că mijlocaşul se recuperează la o clinică din Bologna şi este aşteptat să reia antrenamentele luna viitoare.

Totodată, jurnaliştii din Peninsulă au mai transmis că Olimpiu Moruţan ar putea reveni pe teren la finalul anului, cei de la Pisa fiind optimşti că acesta va fi în formă maximă pentru returul de campionat.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, acestea reprezintă veşti bune şi pentru Mircea Lucescu. Selecţionerul ar putea să-l ia în calcul pe Olimpiu Moruţan pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2028, primele meciuri urmând să se dipute anul viitor.

„Au sosit veștile bune despre starea lui Olimpiu Moruțan. Jucătorul se află într-o clinică de reabilitare din Bologna pentru ultima etapă a recuperării sale, care decurge bine.

Obiectivul celor de la Pisa este să-l primească în echipă în cursul lunii octombrie, pentru a fi disponibil până în decembrie și pe deplin pregătit pentru returul campionatului”, au anunţat italienii de la pianetaserieb.it.

Reclamă

În sezonul trecut, până la accidentare, Olimpiu Moruțan a adunat 37 de meciuri la Ankaragucu și a marcat de 5 ori. În momentul de față este cotat la suma de 3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Olimpiu Moruțan a fost prezentat oficial de Pisa

Olimpiu Moruțan a fost prezentat oficial de Pisa! Românul a fost împrumutat de Ankaragucu la clubul care evoluează în Serie B, pentru un sezon.

Moruțan a mai fost legitimat la Pisa, în sezonul 2022-2023. La momentul respectiv, fostul jucător de la FCSB a fost trimis în Italia de către Galatasaray.

Italienii au anunțat faptul că Olimpiu Moruțan a revenit la Pisa prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

În videoclipul de prezentare, Moruțan poate fi văzut la Turnul din Pisa, o celebră atracție turistică din Italia.

„Bine ai revenit, Oli”, a fost mesajul postat alături de videoclip.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și