Închide meniul

Gică Popescu, verdict după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Nu au dat 30 de milioane ca să stea pe bancă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2024, 13:25

Gică Popescu, verdict după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Nu au dat 30 de milioane ca să stea pe bancă!

Gică Popescu, verdict după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Gică Popescu şi Radu Drăguşin/ Colaj Profimedia, Hepta

Gică Popescu a oferit un verdict, după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Fostul internaţional, care a evoluat şi el la Spurs pentru un sezon, a analizat mutarea fundaşului român, mărturisind că este un pas înainte. „Baciul” este de părere că stopperul de 21 de ani va face faţă în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a ales-o pe Tottenham, deşi avea ofertă şi de la Bayern Munchen. Fundaşul român va semna astăzi cu formaţia londoneză, şi va avea un contract valabil până în 2029.

Gică Popescu, verdict după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Gică Popescu a lăudat transferul lui Radu Drăguşin, mărturisind că acesta a ajuns la o echipă de tradiţie din fotbalul englez. Fostul internaţional a mai subliniat că ritmul din Premier League este unul ameţitor, însă susţine că Ange Postecoglou îi va oferi şansa românului să joace.

De asemenea, „Baciul” a mai declarat şi faptul că, dacă ar fi fost în locul lui Radu Drăguşin, şi ar fi avut oferte de la Tottenham şi de la Bayern, ar fi ales fără să stea pe gânduri formaţia bavareză.

„E un pas înainte, fără îndoială. Merge în cel mai important campionat din Europa, merge la o echipă de tradiție, una dintre cele mai mari echipe din fotbalul englez. Este un jucător tânăr, de 21 de ani, care sigur are potențial. Are o marjă importantă de a crește în valoare.

Reclamă

Ritmul. În Premier League este de trei ori mai ridicat ritmul. În Serie A este tacticizat fotbalul la maxim. Echipele sunt preocupate de apărare, să închidă spațiile, să nu lase adversarul să joace. Dar ritmul e scăzut, normal, pentru că nu ai spații de dezvoltare a jocului.

În Anglia se joacă într-un ritm amețitor. Nu va fi ușor pentru Drăgușin, pentru că ritmul din Premier League este diferit de oricare campionat din Europa.

Sigur are reale calități, cu un potențial important. Aici ține foarte mult despre capacitatea lui de a se adapta foarte, foarte, repede. Iar asta nu putem să anticipăm.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Popescu: „Nu au dat 30 de milioane ca să stea pe bancă!”

Dacă va face această trecere, de la ritmul campionatului englez la cel italian, va fi bine pentru el. Majoritatea fotbaliștilor clachează pentru că nu se adaptează la noua paradigmă. Pentru că fiecare competiție are particularitățile ei. Așa că ține de adaptabilitatea fiecăruia.

Nu știu cât de adevărată este oferta celor de la Bayern. Eu, dacă aș fi avut de ales între Tottenham și Bayern, aș fi ales echipa germană. Iarna aceasta s-au vehiculat atâtea destinații pentru Drăgușin, încât nu știi ce să mai crezi. Dar mă gândesc că dacă Bayern ar fi venit cu o ofertă, Radu ar fi mers acolo.

Nu cred că ar fi dat 30 de milioane de euro pe el ca să-l țină pe banca de rezerve. Indiferent care sunt prețurile în campionatul Angliei, unde suma de 30 de milioane este una relativ mică, 30 de milioane sunt, totuși, 30 de milioane”, a declarat Gică Popescu, conform iamsport.ro.

Radu Drăguşin a acceptat oferta lui Tottenham

Radu Drăguşin a acceptat oferta lui Tottenham! Fabrizio Romano a făcut anunţul şi a dezvăluit faptul că fundaşul român a ales să semneze cu formaţia din Premier League, deşi era dorit şi de Bayern Munchen.

Conform lui Fabrizio Romano, Radu Drăguşin va deveni noul jucător al lui Tottenham. S-a ajuns la un acord cu oficialii londonezi în cele din urmă, iar Spurs va plăti 30 de milioane de euro în schimbul românului.

Englezii şi-au îmbunătăţit oferta peste noapte, după ce pe fir a intrat şi Bayern Munchen, echipă care de asemenea insista pentru semnătura românului. Tottenham va trimite şi un jucător sub formă de împrumut la Genoa, pe Djed Spence, pe lângă suma de transfer pe care o va plăti în schimbul românului.

Radu Drăguşin, la Tottenham, here we go! S-a ajuns la un acord pentru 30 de milioane de euro, după o nouă ofertă făcută peste noapte.

Reclamă

Spence va merge la Genoa, împrumut. Drăguşin a vrut să semneze cu Spurs şi a confirmat înţelegerea personală pe care a avut-o, în ciuda ofertei de la Bayern Mucnhen”, a transmis Fabrizio Romano.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și