Închide meniul

Radu Drăguşin, sfătuit să nu se lase doborât de loviturile din Anglia: „Se uitau la mine şi ziceau `uite-l şi pe românul asta`”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 ianuarie 2024, 9:45

Radu Drăguşin, sfătuit să nu se lase doborât de loviturile din Anglia: „Se uitau la mine şi ziceau `uite-l şi pe românul asta`

Tottenham - Brentford 3-2. Drăgușin a intrat în minutul 88. Rațiu a fost titular în Atletico Madrid - Rayo 2-1

Radu Drăguşin, în tricoul lui Tottenham - Profimedia Images

Radu Drăguşin a fost sfătuit de Cătălin Cîrjan să nu se lase doborât de loviturile din Anglia, unele pe care jucătorul de 21 de ani le-a încasat la Arsenal, de unde a fost împrumutat la Rapid în această stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguşin a debutat deja la Tottenham, club care a plătit pentru fundaş 30 de milioane de euro. Cîrjan a dezvăluit prin ce momente grele a trecut la Londra.

Radu Drăguşin, sfătuit să nu se lase doborât de loviturile din Anglia

„E ceva extraordinar, n-am mai avut de mult un român care să joace în Premier League. Îl felicit pe această cale şi e ceva extraordinar pentru noi, jucători tineri.

Sincer, pentru mine a fost greu în Anglia. Erau foarte mulţi colegi de ai mei care aveau jucători din tările lor şi îi ajutau, eu mereu eram singur. Poate se uitau la mine şi ziceau uite-l şi pe românul asta, ei nu au valoare… Au fost niste momente grele şi sper că ne vom ridica din nou şi vom avea jucători la nivel înalt.

(n.r. munceşti mai mult ca român?) Da, mult mai mult, de două ori mai mult decât ei şi câteodată nici asta nu e de ajuns. Nu vreau să mă întorc neapărat în Anglia, cred că Spania ar fi un campionat mult mai potrivit pentru mine”, a spus Cîrjan, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Florin Manea, noi detalii despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin

Florin Manea a oferit noi detalii despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin. Impresarul fundaşului de la Tottenham a dezvăluit cum a ajuns acesta să fie transferat de Juventus, la 16 ani. De asemenea, Manea a mai mărturisit că foarte puţini oameni de fotbal l-au remarcat pe stoperul de 21 de ani, ajuns acum în Premier League.

Florin Manea a dezvăluit că fratele lui, Costin Manea, i-a spus încă de când Radu Drăguşin evolua la Regal Sport faptul că fundaşul va deveni un jucător de top. Impresarul a mai dezvăluit că iniţial, internaţionalul român a fost chemat în probe la Juventus, iar italienii au fost imediat impresionaţi de calităţile sale.

„M-a sunat frati-miu Costin și zice: ‘E top!’. ’Top? Vorbești serios?’. ‘Florine, e top. Poți să-l duci oriunde’. ‘Juventus?’. ‘Unde vrei tu’. Atunci avea 15 ani și 11 luni. Juca la Regal Sport. I-am zis de Juventus, de la Chelsea și nu-mi venea să cred.

Reclamă 4 / 0/3

Bă, fii atent, te bat tare dacă mă faci de râs! Și-am sunat la Juventus. Am vorbit joi seara cu mama lui și i-am spus că mâine are invitație la Juventus. Nu-i venea să creadă: ‘Domnul Manea, păi eu aștept de la Parma de două săptămâni’. Zic: ‘Nu știu cu cine ați vorbit doamnă, dar mâine dimineață de pe adresa clubului vine o invitație’.

A venit invitația pentru probă. Cei de la Regal au răspuns: ‘Da, mulțumim pentru invitație, dar nu mai vorbiți cu Florin Manea că pe noi ne reprezintă x’. Și ăia au spus: ‘Domne, copilul nu are contract cu voi, poate fi luat la grilă de formare. Stabilită de FIFA, 90.000 de euro. Noi trebuie să vorbim în primul rând cu cine are contract cu jucătorul. Dacă era sub contract cu voi, vă contactam pe voi în primul rând’.

I-am trimis contractul lui Juventus și l-au chemat la probă. Nu speram eu așa mult. Aveam un mesaj de la Matteo Toniotti după o oră după ce a terminat proba, de vreo 12 minute: ‘Florine, nu trebuie să plece de aici. Rămâne aici. Te rog, nu-l mai du în altă parte, îl vrem’.

Și am văzut acel mesaj. Zic: Hopa, chiar a nimerit-o frati-miu. În februarie, ca să se mai acomodeze, l-au mai chemat la un trial, dar noi eram deja înțeleși că rămână acolo. Am fost și eu acolo”, a transmis Florin Manea, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și