Închide meniul

„Cea mai bună achiziție!” Presa din Italia, val de laude pentru Răzvan Marin! Mesaj superb despre golgheterul României de la EURO

Alex Ioniță Publicat: 17 august 2024, 17:01

Reclamă
„Cea mai bună achiziție! Presa din Italia, val de laude pentru Răzvan Marin! Mesaj superb despre golgheterul României de la EURO

Presa din Italia, val de laude pentru Răzvan Marin!

Răzvan Marin / Profimedia

Presa din Italia a lansat un val de laude pentru Răzvan Marin! Jurnaliștii din peninsulă s-au declarat impresionați de mijlocașul român, care evoluează la Cagliari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a avut prestații excelente și pentru echipa națională. Acesta a fost golgheterul României de la EURO 2024, cu 2 reușite în cele 4 meciuri jucate de tricolori, în Germania.

Presa din Italia, val de laude pentru Răzvan Marin!

În ultimele două sezoane, Marin a evoluat pentru Empoli, acolo unde s-a aflat, sub formă de împrumut, de la Cagliari. Echipa care l-a cumpărat pentru 10 milioane de euro de la Ajax, în 2021, a decis însă să se bazeze pe serviciile sale, în actualul sezon.

Acum, jurnaliștii din Italia au transmis faptul că Răzvan Marin poate face diferența în Serie A și că este „cea mai bună achiziție” a celor de la Cagliari.

„Cel mai bun transfer nu costă nimic. Cagliari se bucură de întoarcerea lui Răzvan Marin. A venit în vara lui 2020 de la Ajax. După multe dificultăți în a se adapta fotbalului italian, mai ales într-un rol care nu îi priește, și-a câștigat locul. A avut multă răbdare, mereu la locul lui, cu o tenacitate tipică est-europenilor.

Reclamă
Reclamă 4

După retrogradarea lui Cagliari, a venit oferta de la Empoli, iar Răzvan și-a arătat calitățile acolo, fiind foarte apreciat. De neexplicat, noul director sportiv nu l-a mai vrut la echipă, iar acesta s-a întors la Cagliari. Părea că va pleca, mai ales după Campionatul European, unde a reușit să înscrie de două ori .

Este cea mai bună achiziție a verii pentru Cagliari. Duminică, cu Roma, va fi interesant să vedem Cagliari la treabă, fără Claudio Ranieri pe bancă, însă cu un Răzvan Marin în formă maximă, misiunea lui Davide Nicola pare ceva mai ușoară”, au notat jurnaliștii publicației tuttomercatoweb.com.

Ce a spus Răzvan Marin, după eliminarea României de la EURO 2024

Răzvan Marin a transmis un mesaj emoţionant pentru fanii români. Golgheterul României de la EURO 2024, cu două goluri marcate, le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul uriaş şi a promis noi realizări ale echipei naţionale.

Reclamă

Răzvan Marin a marcat două goluri pentru România la EURO 2024. Marin a marcat cu Ucraina şi cu Slovacia, cele două meciuri pe care naţionala lui Edi Iordănescu nu le-a pierdut.

“Drumul nostru la EURO 2024 se opreşte aici, însă povestea noastră continuă! Vă mulţumim din inimă pentru susţinerea necondiţionată şi pentru energia pe care ne-aţi oferit-o la fiecare meci. Am luptat cu toată forţa, am dat tot ce am avut mai bun şi am simţit în fiecare moment sprijinul vostru necondiţionat.

Împreună am trăit momente de neuitat şi am demonstrat că suntem o echipă unită, pe teren şi în tribune, ca suntem o familie. Vom continua să muncim din greu şi să învăţăm din fiecare experienţă, pentru a reveni mai puternici.

Mulţumim pentru tot şi rămâneţi alături de noi în această călătorie! Hai ROMANIA!”, a transmis Răzvan Marin pe reţelele de socializare.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:02

Cum l-a depășit Albion Rrahmani pe Nicolae Stanciu încă din prima zi la Sparta Praga! A intrat în istoria noului club

17:44

Liderul galeriei Rapidului a intervenit în „războiul” dintre Neil Lennon şi Marius Şumudică! Mesaj înaintea derby-ului cu Dinamo

17:38

LIVE VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca se joacă ACUM. Guimaraes – Estoril, la 20:00

17:35

Chelsea – Manchester City (18:30) și Mallorca – Real Madrid (22:30) LIVE SCORE! Mbappe și starurile din Europa sunt gata de show

17:15

Dennis Man, cu gândul la duelul „de foc” cu AC Milan! Reacţie fermă după golul marcat în Parma – Fiorentina

17:11

Elisabeta Lipă a reacționat, după ce Răzvan Burleanu și-a depus candidatura pentru poziția de vicepreședinte al COSR!

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și