Închide meniul

Giorgio Chiellini, cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin. Anunţ despre o posibilă revenire a românului la Juventus

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2023, 16:53

Giorgio Chiellini, cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin. Anunţ despre o posibilă revenire a românului la Juventus

Campioana care încearcă să deturneze transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

Radu Drăguşin, în meciul cu Juventus / Profimediaimages

Giorgio Chiellini a folosit cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin. Fostul fundaş de legendă al lui Juventus şi al naţionalei Italiei a vorbit despre internaţionalul român la scurt timp după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal. Într-un amplu interviu, Chiellini l-a lăudat pe fostul său coechipier pe care l-a avut la multimpla campioană din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguşin a ajuns în 2018 la Juventus, grupare pentru care a jucat la toate categoriile de vârstă. În urmă cu trei sezoane a făcut pasul la seniori şi a debutat chiar împotriva actualei sale echipe, Genoa. I-a avut atunci rivali pe post pe Chiellini, Bonucci şi De Ligt.

Giorgio Chiellini, cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin

Drăguşin a fost cumpărat definitiv în vara acestui an de Genoa, pentru 5.5 milioane de euro. Este acum la un pas de un transfer la Tottenham, în schimbul a 32 de milioane de euro. Şi Barcelona şi-a manifestat interesul pentru internaţionalul român.

Giorgio Chiellini a remarcat calităţile care l-au transformat pe Drăguşin în unul dintre cei mai râvniţi tineri jucători din Europa. Anunţă chiar că românul ar putea reveni la Juventus.

Radu Drăguşin a crescut la echipa Primavera şi la U23. Poate reveni mai târziu (n.r. la Juventus), are 21 de ani. Este înalt, extrem de puternic şi rapid. Dacă se dăruieşte şi continuă să îşi dorească să devină mai bun, este atât de puternic încât nu are cum să nu joace la cel mai înalt nivel„, a declarat Chiellini despre fundaşul român, potrivit juventusnews24.com.

Reclamă

Nouă titluri a câştigat Chiellini în tricoul lui Juventus. Cu 117 selecţii la naţionala Italiei, fostul campion european tocmai s-a retras la 39 de ani.

M-am retras, cu siguranţă nu mai revin. M-am gândit mult şi am aşteptat până în ultimul moment, am tras aer în piept şi am vorbit cu familia mea. Le-am spus: ‘Gata, acum este momentul ideal’. Eu îmi doresc să devin antrenor, dar nu sunt încă pregătit„, a precizat fostul fundaş al lui Juventus.

Agentul lui Radu Drăguşin anunţase, în momentul în care Drăguşin a fost vândut de Juventus, că fundaşul român continuă să primească sfaturi de la Chiellini.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt dezamăgit că Juventus l-a vândut pe Drăgușin, dar se întâmplă. Nu am nicio îndoială în legătură cu calitățile sale. A fost norocos să împartă vestiarul cu Buffon, Ronaldo sau Chiellini, care continuă să îi dea sfaturi și acum”, spunea Florin Manea în presa din Italia.

Radu Drăguşin a dat cărţile pe faţă despre un viitor transfer

Radu Drăguşin a dat cărţile pe faţă despre un viitor transfer de la Genoa! Fundaşul naţionalei, curtat cu insistenţă de Tottenham, a declarat că o plecare de la formaţia din Serie A nu este principalul lucru la care se gândeşte.

Impresarul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a dezvăluit că fundaşul este pe lista celor de la Tottenham. Spurs e gata să ofere nu mai puţin de 30 de milioane de euro în schimbul semnăturii internaţionalului român.

(N.r. Tu cum vezi lucrurile astea) Le văd ca pe o motivaţie pentru mine, înseamnă că ceea ce fac, fac bine. Pentru mine nu este principalul lucru la care mă gândesc, sunt doar zvonuri.

(N.r. Care este dorinţa ta de final de an) În primul rând, să fiu sănătos, să mă duc cât mai departe în cariera mea”, a declarat Radu Drăguşin, într-un interviu pentru AntenaSport.

Radu Drăguşin este cotat la suma de zece milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Fundaşul român în vârstă de 21 de ani este titular indiscutabil la Genoa, bifând 18 meciuri pentru „grifoni” în acest sezon, reuşind să marcheze un gol şi să ofere un assist.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și