Închide meniul

Antrenorul de la Parma, anunț despre starea lui Valentin Mihăilă, înaintea meciului cu Como! Duelul se vede exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 martie 2023, 17:05

Antrenorul de la Parma, anunț despre starea lui Valentin Mihăilă, înaintea meciului cu Como! Duelul se vede exclusiv în AntenaPLAY

Situația lui Valentin Mihăilă de la Parma, analizată în presa din Italia

Valentin Mihăilă / Profimedia

Antrenorul de la Parma a făcut un anunț cu privire la starea lui Valentin Mihăilă, înaintea duelului cu Como, din Serie B, meci care se vede exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 15:00. Fabio Pecchia a declarat că internaționalul român va lipsi de la următoarea partidă din Serie B, din cauza unei probleme cu apendicita.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma – Como, partida din Serie B, se va vedea exclusiv în AntenaPLAY. Meciul va fi și în format live video, pe AS.ro, sâmbătă, de la ora 15:00.

Antrenorul de la Parma, anunț despre starea lui Valentin Mihăilă, înaintea meciului cu Como, care se vede exclusiv pe AntenaPLAY

Fabio Pecchia de la Parma a oferit primele declarații, înaintea duelului cu Como, din acest week-end. Antrenorul a declarat că singurul absent de la echipa sa este Valentin Mihăilă, care acuză o problemă medicală. De asemenea, tehnicianul italian a mai precizat că internaționalul român se află în plin proces de recuperare.

„Tot grupul este disponibil, cu excepția lui Mihăilă, care a avut o problema cu apendicita și nu va fi cu noi la Como. Față de etapa trecută însă, toți ceilalți sunt disponibili. Mihăilă este în faza de recuperare, iar Sits va lipsi și el”, a declarat Fabio Pecchia, la conferința de presă, de dinaintea duelului Parma – Como.

În absența lui Valentin Mihăilă, Dennis Man rămâne singurul internațional român care poate evolua pentru Parma, în duelul din această rundă de Serie B. Trupa celor doi români luptă pentru clasarea pe un loc de baraj pentru promovarea în Serie A, și astfel este necesară victoria în duelul cu Como.

Reclamă

Valentin Mihăilă traversează un sezon complicat, fiind măcinat de mai multe probleme medicale. Ultima accidentare a apărut la meciul de pe 5 februarie, cu Genoa, când a evoluat doar 14 minute.

Cele mai tari meciuri ale Parmei se pot vedea în exclusivitate în AntenaPLAY. Și alte meciuri, ale trupelor la care evoluează români, pot fi urmărite tot acolo.

Totodată, Valentin Mihăilă reprezintă o incertitudine și pentru Edi Iordănescu, deoarece selecționerul l-a inclus pe mijlocaș pe listele preliminare pentru startul preliminariilor EURO 2024. Partida României cu Andorra va fi exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21.45.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Ioan Becali despre Dennis Man și Valentin Mihăilă

Ioan Becali anunţă noi transferuri în fotbalul românesc. Vărul lui Gigi Becali anunţă că alţi jucători români vor prinde, cât de curând, transferuri în străinătate. Giovanni Becali a vorbit şi despre situaţia românilor din Serie B, competiţie ce este transmisă în exclusivitate în AntenaPLAY.

Ioan Becali îi dă sfaturi patronului celor de la Parma, Kyle Krause. Deşi a investit sume mari, Parma luptă din greu să facă pasul decisiv spre Serie A. Giovanni Becali spune că acesta ar trebui să aibă pe lângă el mai mulţi experţi. În acest sezon, Parma se află pe locul 8.

Parma a cheltuit mulți bani, dar au nevoie de mai mulți experți în fotbal. Președintele clubului este foarte bogat, dar trebuie să fie abordat de mai mulți experți pentru a crea o echipă care poate reveni în Serie A. Sunt doi jucători talentați la Pisa (n.red. Olimpiu Moruțan și Marius Marin) și alți doi la Parma (n.red. Dennis Man și Valentin Mihăilă). Curând, alți jucători români vor ajunge în Europa. Man este un jucător extrem de talentat, dar trebuie să fie sută la sută, la fel ca Mihăilă, pentru a merge mai departe”, a spus Ioan Becali pentru TuttoMercatoWeb.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și