Închide meniul

Antrenorul de la Parma, anunț despre Valentin Mihăilă, înainte de Parma – Palermo. Duelul se vede exclusiv în AntenaPLAY, pe 1 aprilie

Sebastian Cristian Publicat: 31 martie 2023, 16:52

Antrenorul de la Parma, anunț despre Valentin Mihăilă, înainte de Parma – Palermo. Duelul se vede exclusiv în AntenaPLAY, pe 1 aprilie

Antrenorul de la Parma, anunț despre Valentin Mihăilă, înainte de Parma - Palermo

Valentin Mihăilă / Profimedia

  • Antrenorul de la Parma, anunț despre Valentin Mihăilă, înainte de Parma – Palermo
  • Duelul se vede exclusiv în AntenaPLAY, pe 1 aprilie

Antrenorul de la Parma, anunț despre Valentin Mihăilă, înainte de Parma – Palermo. Duelul se vede exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, 1 aprilie, de la 15:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma se află actualmente pe locul 9 în Serie B, însă continuă lupta pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului din Italia. Valentin Mihăilă ar putea reveni pe teren în duelul cu Palermo.

Antrenorul de la Parma, anunț despre Valentin Mihăilă, înainte de Parma – Palermo. Duelul se vede exclusiv în AntenaPLAY, pe 1 aprilie

„Echipa e foarte bine, nu există probleme de lot, dar există puțină oboseală pentru jucătorii care s-au reîntors de la echipele naționale. Valenti s-a recuperat foarte bine, iar Mihăilă se antrenează deja cu grupul de câteva zile.

Reclamă

Trebuie să luăm meci cu meci. Așa trebuie să fie mereu, de la începutul sezonului până la începutul play-off-ului. Meciul cu Palermo e mâine, așa că nu ne gândim la play-off. Nu trebuie să ne facem calcule, ci să ne concentrăm ca să câștigăm mâine”, a declarat Fabio Pecchia, antrenorul celor de la Parma, potrivit presei din Italia.

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă „asul din mâneca” Parmei: „Poate face diferența pe final de campionat!”

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă „asul din mâneca” lui Parmei, în lupta pentru un loc în play-off-ul de promovare în Serie A. Fotbalistul român a revenit la antrenamentele Parmei, după o perioada îndelungată în care a fost indisponibil, din cauza mai multor accidentări.

Reclamă

În acest moment, Parma se află pe locul 9 din Serie B, cu 41 de puncte obținute, la o lungime în spatele celor de la Palermo, cei care ocupă, în prezent, ultimul loc din play-off.

Jurnaliștii italieni au scris despre faptul că Valentin Mihăilă ar putea să fie un jucător decisiv, pentru Parma, în încercarea de a prinde un loc în play-off-ul din Serie B.

„Antrenorul Fabio Pecchia îi va avea din nou pe Man, Bonny și Charpentier care vor reveni proaspeți după această pauză, mai ales după ce au marcat pentru naționalele lor, dar și pe Mihăilă, care a revenit la antrenamentul de grup.

Reclamă 4 / 0/3

Înțeleg că poate părea utopic, dar, dacă fotbalistul român născut în 2000 nu se va mai accidenta până la finalul sezonului, îi poate fi de ajutor lui Pecchia.

Antrenorul s-ar putea baza pe încă un jucător capabil să decidă meciuri cu capacitățile sale fizice și tehnice. În ultimii ani, Mihăilă a fost absent prea mult timp din cauza accidentărilor, dar acum, un jucător precum el poate face diferența pe final de campionat”, au scris italienii de la parmalive.com.

În următoarea partidă de campionat, Parma îi va întâlni pe cei de la Palermo. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 15:00, și va putea fi urmărit, în exclusivitate, în AntenaPLAY.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei
AntenaPLAY • 19 mart., 13:10
Călcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei