Închide meniul

Antrenorul Parmei, verdict după ce Valentin Mihăilă a revenit în primul 11 după două luni: „Nu a fost uşor!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2023, 22:46

Antrenorul Parmei, verdict după ce Valentin Mihăilă a revenit în primul 11 după două luni: „Nu a fost uşor!

Antrenorul Parmei, verdict după ce Valentin Mihăilă a revenit în primul 11 după două luni

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Antrenorul Parmei a oferit un verdict, după ce Valentin Mihăilă a revenit în primul 11 al echipei la un meci de Serie B, după mai bine de două luni de absenţă. Internaţionalul român a fost trimis în teren de Fabio Pecchia încă din primul minut al duelului cu Spezia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a învins-o pe Spezia la limită, cu scorul de 1-0, într-un meci din etapa a 15-a din Serie B. Partida s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY.

Antrenorul Parmei, verdict după ce Valentin Mihăilă a revenit în primul 11 după două luni

Fabio Pecchia a fost întrebat, imediat după victoria cu Spezia, despre titularizarea lui Valentin Mihăilă. Antrenorul Parmei a declarat că această perioadă nu a fost una uşoară pentru internaţionalul român, dat fiind faptul că acesta s-a confruntat şi cu o accidentare.

Pecchia a transmis că Mihăilă a avut energie în meciul cu Spezia, însă a recunoscut că introducerea lui Partipilo a adus un plus jocului. Antrenorul „cruciaţilor” are însă mare încredere în internaţionalul român, despre care susţine că va fi decisiv.

„Sunt fericit, nu a fost uşor pentru el (n.r. Valentin Mihăilă) să intre în ritmul joculi. A oferit echipei energie, dar intrarea lui Partipilo ne-ar fi putut adus o mai bună gestionare a mingilor. Suntem fericiţi cu Valentin, va fi decisiv”, a declarat Fabio Pecchia, conform parmalive.com.

Reclamă

Parma a obţinut toate cele trei puncte din duelul cu Spezia, graţie unui autogol reuşit în prelungiri. Pecchia a transmis că succesul este unul meritat pentru echipa sa.

„În prima repriză, Spezia a fost o echipă mai periculoasă. Dar în ultimele 15 minute am văzut o echipă lucidă, Spezia doar s-a apărat şi a fost greu pentru noi să găsim jucătorul ideal pentru a pasa”, a mai spus Pecchia.

Parma, aproape să transfere un alt român

Parma e aproape să transfere un alt român! Un atacant de 19 ani ar putea deveni coleg cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Serie B e transmisă LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Parma l-a urmărit pe Rareș Burnete, vârful lui Lecce, şi ar fi în pole-position pentru a-l aduce alături de Man şi Mihăilă, potrivit calciostyle.it.

Nemulţumit că nu joacă mai mult la Lecce, Burnete a cerut să fie împrumutat, iar Parma ar putea fi o soluţie foarte bună pentru el.

Mai multe echipe şi-au manifestat interesul pentru aducerea lui Burnete, dar Parma ar fi prima opţiune. Burnete e cotat la 700.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Parma ar fi interesată şi de un transfer definitiv al atacantului român în cazul în care acesta va confirma în tricoul „Cruciaţilor”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și