Închide meniul

Parma, aproape să transfere un alt român! Jucătorul care ar putea deveni coleg cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 noiembrie 2023, 15:45

Reclamă
Parma, aproape să transfere un alt român! Jucătorul care ar putea deveni coleg cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, analizaţi în presa din Italia după ce Parma s-a încurcat cu Ascoli

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Parma e aproape să transfere un alt român! Un atacant de 19 ani ar putea deveni coleg cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Serie B e transmisă LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma l-a urmărit pe Rareș Burnete, vârful lui Lecce, şi ar fi în pole-position pentru a-l aduce alături de Man şi Mihăilă, potrivit calciostyle.it.

Parma, aproape să transfere un alt român! Jucătorul care ar putea deveni coleg cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Nemulţumit că nu joacă mai mult la Lecce, Burnete a cerut să fie împrumutat, iar Parma ar putea fi o soluţie foarte bună pentru el.

Mai multe echipe şi-au manifestat interesul pentru aducerea lui Burnete, dar Parma ar fi prima opţiune. Burnete e cotat la 700.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Parma ar fi interesată şi de un transfer definitiv al atacantului român în cazul în care acesta va confirma în tricoul „Cruciaţilor”.

Reclamă

Ghinion teribil pentru Dennis Man la meciul cu Modena, în care a fost premiat! A ratat un penalty şi i s-a blocat un eurogol!

Ghinion teribil pentru Dennis Man la meciul cu Modena! Chiar dacă a fost foarte aproape de gol, internaţionalul român nu a reuşit să înscrie în meciul cu Modena. Parma – Modena 1-1 a fost LIVE în AntenaPLAY. Man a fost premiat înaintea startului meciului.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 59, prin Duca, reuşita fiind validată de VAR chiar dacă gazdele au reclamat un offside. Parma a reuşit, in-extremis, să ia un punct, după ce Partipilo a egalat în minutul 90+3.

În minutul 63, Dennis Man a avut o ocazie uriaşă de a marca. După o respingere a portarului Seculin, mingea a ajuns la Man, care a reluat spectaculos, din voleu. Seculin, căzut, a reuşit să blocheze balonul trimis pe poartă de Man, anulându-i internaţionalului român un eurogol!

Reclamă 4 / 0/3

Acelaşi Seculin a reuşit să îl blocheze pe Man şi de la 11 metri, în minutul 85. Românul nu a bătut rău, dar Seculin a ghicit colţul şi a parat şutul său.

Clar nu a fost ziua lui Man, acesta mai ratând o ocazie uriaşă în startul meciului, în minutul 16. El a reluat cu capul, dar balonul trimis de el nu a prins spaţiul porţii.

Românul a avut, totuşi, un motiv de bucurie, fiind premiat înaintea meciului. El a primit titlul de „jucătorul lunii” în Serie B.

Gol controversat încasat de Parma, în duelul cu Modena! Execuţia, validată cu ajutorul VAR-ului

Gol controversat încasat de Parma în duelul cu Modena, din Serie B. Trupa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-a văzut condusă pe tabelă după o reuşită validată cu ajutorul arbitrajului video. Duca, cel care a marcat, a părut a fi în poziţie evidentă de offside.

Parma şi Modena s-au duelat într-un meci din etapa a 14-a din Serie B. Partida s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY.

În minutul 59, Emiliano Duca a reuşit să deschidă scorul în duelul cu Parma. Mijlocaşul celor de la Modena a primit o pasă în interiorul careului de la Falcinelli şi a profitat de spaţiul din apărarea „cruciaţilor” pentru a marca.

Golul a fost imediat analizat în camera VAR, deoarece poziţia lui Duca părea în afara jocului. Jucătorii Parmei au reclamat imediat un offside şi au mers să discute cu centralul partidei.

Reclamă

După ce faza a fost analizată la VAR timp de câteva minute, şi era de aşteptat ca reuşita să fie anulată, arbitrii au decis ca golul să fie validat. Fanii au luat „foc” în tribune, şi în timpul analizei VAR-ului au început să arunce cu torţe pe teren. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a se linişti spiritele.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și