Închide meniul
VIDEO

Ascoli – Parma 1-3, în AntenaPLAY. Meci de vis pentru Dennis Man, care a reuşit o „dublă” de senzaţie!

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 octombrie 2023, 19:10

Reclamă
Ascoli – Parma 1-3, în AntenaPLAY. Meci de vis pentru Dennis Man, care a reuşit o „dublă de senzaţie!

Ascoli - Parma, 17:15, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Dennis Man, gata să înscrie un nou gol în Serie B / Profimedia

Meciul Ascoli – Parma 1-3 a putut fi urmărit, de la ora 17:15, în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dennis Man a avut parte de un meci de vis, în care a marcat două goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma rămâne lider autoritar în liga a doua din Italia. A suferit o singură înfrângere în această ediţie de campionat şi are cu 2 puncte mai mult decât urmăritoarea Catanzaro. A câştigat trei dintre ultimele patru partide.

Ascoli – Parma 1-3 LIVE VIDEO

Final de meci! Parma a învins-o cu 3-1, în deplasare, pe Ascoli şi şi-a consolidat poziţia de lider în Serie B!

Min. 93: Uluitor! Arbitrul se răzgândeşte şi acordă lovitură liberă din afara careului!

Min. 91: Arbitrul dictează penalty pentru Ascoli, dar e anunţat să verifice faza din camera VAR!

Reclamă

Min. 84: A intrat pe teren şi Valentin Mihăilă, în locul lui Simon Sohm

Min. 66: Roşu la Ascoli! Gazdele rămân în 10 după ce Emiliano Viviano a fost eliminat

Min. 54: Ascoli – Parma 1-3! Bernabe a marcat superb, din lovitură liberă! A fost nevoie de VAR pentru a fi validat golul. Arbitrii din camera VAR au studiat dacă mingea trimisă de Bernabe a depăşit linia porţii, după ce în prealabil a lovit transversala.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+1: Pauză la Ascoli – Parma! Repriză de vis pentru Dennis Man, care a marcat două goluri

Min. 34: Ascoli – Parma 1-2! Un nou gol superb al lui Dennis Man, care a realizat „dubla”! Mijlocaşul român a „distrus” apărarea gazdelor şi a înscris din interiorul careului mic

Min. 33: Acţiune superbă a lui Bonny! A driblat doi adversari în careu şi a încercat să îi paseze cu călcâiul lui Man

Min. 13: Ascoli – Parma 1-1! Caligara a egalat. Meci nebun în AntenaPLAY, cu două goluri în mai puţin de 15 minute

Min. 7: Ascoli – Parma 0-1! Dennis Man a deschis scorul cu un şut plasat! Se pare că e meciul şi golul pentru Man la Parma!

Min. 4: Dennis Man a pătruns periculos pe partea dreaptă, dar acţiunea lui a fost blocată. Ulterior internaţionalul român a avut un schimb de replici cu un adversar.

Min. 1: A început partida!

Reclamă

Echipele de start: 

Ascoli: Viviano, Adjapong, Bellusci, Caligara, Di Tacchio, Falasco, Falzerano, Gnahore, Mendes, Nestorovski, Quaranta

Parma: Chichizola, Ansaldi, Benedyczak, Bernabe, Bonny, Circati, Del Prato, Estevez, Man, Osorio, Sohm

Rezerve: Amoran, Camara, Charpentier, Colak, Corvi, Coulibaly, Cyprien, Di Chiara, Hainaut, Mihăilă, Turk, Zagaritis

Dennis Man trece printr-un moment excelent şi este anunţat titular în deplasarea cu echipa aflată pe locul 12 în Serie B.

Dennis Man a fost decisiv pentru Parma, etapa trecută. A avut nevoie de numai opt minute pentru a înscrie în victoria la limită cu Como, scor 2-1. Valentin Mihăilă a intrat în minutul 63.

Ascoli a avut un start slab de sezon, dar şi-a revenit şi este fără eşec în ultimele cinci etape.

Tot în etapa cu numărul 11 din Serie B se va juca partida dintre Venezia şi Pisa. Meciul va avea loc duminică, de la ora 17:15, şi va fi în AntenaPLAY.

Dennis Man, execuţie de clasă în Parma – Como

Dennis Man a deschis scorul în duelul dintre Parma şi Como, cu o execuţie de clasă. Internaţionalul român a înscris cel de-al treilea gol al sezonului, traversând o formă de vis la echipa sa, care este pe primul loc în Serie B.

Dennis Man a început ca titular duelul dintre Parma şi Como, fiind la al treilea meci la rând în care este trimis în teren din primul minut de către Fabio Pecchia.

Internaţionalul român în vârstă de 25 de ani a ieşit la rampă încă din startul meciului. Man a marcat în minutul 8 al duelului cu Como, după un schimb de pase spectaculos cu Benedyczak.

Man a intrat în careul lui Semper, şi a şutat imparabil din partea stângă a portarului lui Como. Dennis Man a ajuns astfel la trei goluri marcate pentru Parma, în acest sezon. De altfel, toate golurile au fost marcate de internaţionalul român în ultimele şase meciuri, acesta fiind accidentat în prima parte a sezonului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai Vezi toate știrile
Citește și