Închide meniul
VIDEO

Atmosferă de senzaţie creată de fani la Bari – Cagliari! Finala play-off-ului de promovare în Serie A e live în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 11 iunie 2023, 21:56

Reclamă
Atmosferă de senzaţie creată de fani la Bari – Cagliari! Finala play-off-ului de promovare în Serie A e live în AntenaPLAY

Atmosferă de senzaţie creată de fani la Bari - Cagliari

Atmosferă de senzaţie la Bari - Cagliari/ Captură AntenaPLAY

Este o atmosferă de senzaţie la partida dintre Bari şi Cagliari, din finala play-off-ului de promovare în Serie A, meci care este exclusiv în AntenaPLAY. Fanii au umplut până la refuz arena trupei lui Michele Mignani, şi au creat spectacol total în tribune, înaintea fluierului de start al meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bari – Cagliari au remizat în manşa tur, din finala play-off-ului de promovare în Serie A. Meciul retur se vede exclusiv în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Atmosferă de senzaţie creată de fani la Bari – Cagliari, finala play-off-ului de promovare în Serie A, exclusiv în AntenaPLAY

Partida dintre Bari şi Cagliari a fost precedeată de un spectacol total creat de fani, în tribunele stadionului.

Suporterii au afişat o coregrafie specială, şi au cântat, alături de un solist italian, imnul lui Bari.

Vezi video mai jos cu atmosfera de dinaintea meciului Bari – Cagliari

Reclamă

Pentru partida dintre Bari şi Cagliari, peste 55.000 de bilete au fost vândute, după doar patru ore de la punerea în vânzare. De altfel, s-a doborât recordul de asistenţă la un meci al lui Bari, după ce precedentul, de 55.490 de fani, a fost stabilit la un meci cu Inter, în sezonul 1990-1991.

Bari este favorită să obţină biletele pentru Serie A, ţinând cont de faptul că returul cu Cagliari îl dispută pe teren propriu, dar şi având în vedere că trupa lui Maignali are şi varianta egalului.

În cazul unei remize, după meciul retur, Bari va promova în Serie A, deoarece s-a clasat mai bine la finalul sezonului regular de Serie B, spre deosebire de Cagliari. Bari poate reveni în Serie A după o pauză de 12 ani, ultima dată când a evoluat pe prima scenă a fotbalului italian fiind în sezonul 2011.

Reclamă 4 / 0/3

Michele Mignani, înaintea returului dintre Bari şi Cagliari

Michele Mignani a vorbit înaintea returului dintre Bari şi Cagliari, finala barajului de promovare în Serie A, care e duminică, de la ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY. Partida tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Antrenorul lui Bari i-a mulţumit patronului Luigi De Laurentiis înaintea returului din barajul de promovare în Serie A pentru încrederea oferită. Mignani a promis că jucătorii săi vor da totul pentru ca Bari să ajungă în Serie A.

„Suntem într-o poziţie în care putem atinge cerul cu un deget. Îi mulţumesc preşedintelui Luigi De Laurentiis. Într-o zi ca aceasta, pot doar să îi mulţumesc celui care m-a ales. Am ajuns ca un necunoscut, am muncit din greu şi acum ne concentrăm asupra ultimului joc, cel mai dificil, cel care va determina rezultatul final”, a declarat Michele Mignani, potrivit Tuttosport.

„Vom întâlni o echipă puternică, dar am jucat deja împotriva lor fără să facem vreun pas înapoi. Va fi un duel echilibrat. Trebuie să avem luciditatea de a depăşi acest obstacol. Mulţumim întregului oraş care va veni pe stadion şi ne va susţine pentru a obţine promovarea.

În timpul pauzei de Crăciun am realizat că putem să obţinem mai mult decât salvarea de la retrogradare. Am terminat pe 3 şi am obţinut 65 de puncte. Băieţii vor da totul pentru a aduce acasă un vis şi o realizare incredibilă. Promit asta”, a mai spus Mignani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și