Închide meniul
VIDEO

Bari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B

Alex Masgras Publicat: 20 aprilie 2024, 16:57

Reclamă
Bari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B

Bari - Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B

George Pușcaș / Profimedia

Meciul dintre Bari și Pisa, încheiat cu scorul de 1-1, a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în etapa cu numărul 34 din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui George Pușcaș a făcut un pas important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

ABONAȚII ANTENAPLAY POT URMĂRI MECIURILE DIN SERIE B AICI

Bari – Pisa 1-1

Min. 60: Bari – Pisa 1-1! Pușcaș a marcat din penalty!

Min. 3: Bari – Pisa 0-1! Calabresi a deschis scorul pentru oaspeţi, din pasa lui Barbieri.

Reclamă

Min. 1: A început partida!

Bari încearcă să depășească perioada complicată, cu opt meciuri la rând fără victorie. Din aceste opt partide, Bari a pierdut de șase ori și a remizat de două ori. Etapa trecută, Como s-a impus în fața celor de la Bari cu 2-1. Golul oaspeților a fost marcat de George Pușcaș, în minutul 90.

De partea cealaltă, Pisa vine după o victorie cu FeralpiSalo, scor 3-1. Cu toate acestea, echipa lui Marius Marin a pierdut ultimele două deplasări, cu Brescia și Como.

Reclamă 4 / 0/3

Pisa se află pe locul 9 în Serie B, cu 43 de puncte, în timp ce Bari este pe locul 16, loc de baraj pentru evitarea retrogradării, cu 35 de puncte.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și