Închide meniul
VIDEO

Bari – Sudtirol 1-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Gazdele s-au calificat în finala play-off-ului de promovare în Serie A

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2023, 23:40

Bari – Sudtirol 1-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Gazdele s-au calificat în finala play-off-ului de promovare în Serie A

Bari - Sudtirol 1-0, exclusiv în AntenaPLAY

Bucurie a jucătorilor lui Bari, în meciul cu Sudtirol/ Profimedia

Bari – Sudtirol 1-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gazdele s-au calificat în finala play-off-ului de promovare în Serie A. Deşi scorul la general, după cele două meciuri, a fost de 1-1, Bari a avut câştig de cauză pentru că a încheiat sezonul de Serie B pe un loc mai bun decât Sudtirol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida a fost transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Bari se va duela în finala play-off-ului de promovare cu învingătoarea partidei dintre Parma şi Cagliari, meci care va fi sâmbătă, de la ora 21:30, de asemenea exclusiv în AntenaPLAY.

Bari – Sudtirol 1-0, exclusiv în AntenaPLAY

Final! Bari – Sudtirol 1-0 (1-1). Bari s-a calificat în finala play-off-ului de promovare în Serie B. Deşi a fost la egalitate cu Sudtirol, după disputarea celor două manşe, Bari s-a calificat în ultimul act al play-off-ului ca urmare a faptului că a încheiat sezonul pe locul trei, spre deosebire de echipa adversă, care s-a clasat pe locul şase.

Min. 90+8: Ocazie pentru Sudtirol! Carretta a şutat pe lângă poarta lui Bari, din interiorul careului.

Min. 90+7: Gol anulat pentru Bari! Cheddira a reuşit să majoreze diferenţa, însă golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Reclamă

Min. 71: Bari – Sudtirol 1-0! Benedetti a reuşit să marcheze pentru gazde, cu un şut în forţă, din interiorul careului.

Min. 46: Începe repriza secundă.

Pauză: Este egalitate în partida dintre Bari şi Sudtirol, după primele 45 de minute de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+6: Cartonaş roşu pentru Ricci! Fundaşul lui Bari a fost eliminat, ca urmare a unui fault comis asupra lui Curto, din postura de ultim apărător.

Min. 45+5: O nouă ocazie pentru Bari! Vicari a avut şansa de a deschide scorul! Lovitura de cap a acestuia a fost respinsă in extremis de portarul lui Sudtirol!

Min. 41: Ocazie Bari! Bellomo a executat un corner, iar Vicari a reluat, cu capul, puţin pe lângă poarta adversă.

Min. 34: Ocazie Bari! Cheddira a şutut din interiorul careului, însă balonul s-a scurs puţin pe lângă poarta celor de la Sudtirol!

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start: 

Bari: Caprile – Dorval, Di Cesare, Vicari, Ricci – Maita, Maiello, Bellomo – Cheddira, Esposito, Morachioli

Reclamă

Sudtirol: Poluzzi – Curto, Celli, Vinetot – De Col, Zaro, Fiordilino, Belardinelli, Tait – Oogwu, Mazzocchi

Înaintea returului de foc de la Bari, Pierpaolo Bisoli, antrenorul celor de la Sudtirol, s-a arătat încrezător în şansele echipei sale de a ajunge în finală.

Bisoli este de părere că echipa sa a făcut un meci foarte bun în tur şi este încrezător în şansele jucătorilor săi. De asemenea, antrenorul lui Sudtirol nu este speriat de atmosfera care se anunţă pe Stadio San Nicola din Bari:

„Mental, echipa este într-o formă foarte bună. Am avut o prestaţie foarte bună în tur, dar acest lucru ne-a costat mult din punct de vedere fizic şi mental. Aveam nevoie de odihnă pentru a ne îndeplini visul. Încă nu m-am decis dacă vom juca din nou cu trei în apărare. Voi lua o decizie în această privinţă după ultimul antrenament.

Atmosfera de pe stadion? Spectatorii vor susţine şi vor motiva Bari, dar asta nu trebuie să ne sperie. Ştim punctele noastre forte şi slăbiciunile. Ne vom pregăti pentru acest meci în mod obişnuit.

Casiraghi nu s-a antrenat foarte mult în ultimele zile, aşa că trebuie să avem grijă cum îl folosim. Este un jucător extrem de important pentru noi şi trebuie să avem grijă de el”, a spus Pierpaolo Bisoli, antrenorul lui Sudtirol, înaintea returului cu Bari, potrivit site-ului oficial al clubului.

De cealaltă parte, Michele Mignani, antrenorul celor de la Bari, are încredere că echipa sa poate întoarce scorul din tur.

Trebuie să facem totul pentru a răsturna rezultatul. Mă simt calm şi stăpân pe mine și să cred că se poate. Știm cum vor juca aici și va trebui să fim mai buni la exploatarea spaţiilor”, a spus şi Michele Mignani. 

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și