Închide meniul
VIDEO

Pisa – Modena 2-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Gazdele au egalat pe final, în 10 oameni

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2024, 23:30

Reclamă
Pisa – Modena 2-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Gazdele au egalat pe final, în 10 oameni

Pisa - Modena LIVE VIDEO

Modena - Pisa, în tur / Profimedia

Pisa – Modena 2-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Partida din etapa cu numărul 27 din Serie B s-a încheiat la egalitate, după ce Canestrelli a marcat în minutul 84. Pisa a evoluat în ultima jumătate de oră în 10 oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Modena a ajuns la 36 de puncte în Serie B, pe locul 7, bifând al cincilea rezultat de egalitate din ultimele 5 partide. De partea cealaltă, Pisa se află pe locul 14, cu 31 de puncte.

Pisa – Modena 2-2 a fost LIVE în AntenaPLAY

Update 23:30: Fluier final! Pisa – Modena 2-2. Gazdele au reuşit să obţină un punct pe final, chiar dacă au evoluat în 10 oameni din minutul 60.

Min. 84: Pisa – Modena 2-2! Canestrelli a restabilit egalitatea cu câteva minute înainte de final.

Min. 74: Pisa – Modena 1-2! Oaspeţii au întors rezultatul prin Strizzolo.

Reclamă

Min. 60: Cartonaş roşu Pisa! Gazdele au rămas în 10 oameni, după ce Valoti a primit al doilea cartonaş galben.

Min. 48: Pisa – Modena 1-1! Abiuso a restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde.

Min. 43: Pisa – Modena 1-0! Mlakar a deschis scorul, după o pasă superbă a lui Caracciolo.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul dintre Pisa şi Modena.

Update 20:30: Partida dintre Pisa şi Modena va fi LIVE în AntenaPLAY de la ora 21:30.

Catanzaro – Bari a fost LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

George Puşcaş a început ca rezervă duelul, şi a fost trimis în teren în minutul 67. Miercuri se va disputa un alt meci din Serie B, Pisa – Modena, meci care se va vedea de asemenea în AntenaPLAY.

Catanzaro s-a impus clar în duelul de pe teren propriu cu Bari, din etapa a 27-a din Serie B. Vandeputte şi Iemmello au adus toate cele trei puncte pentru Catanzaro, echipă care este pe locul cinci în Serie B.

Final! Catanzaro – Bari 2-0! Gazdele s-au impus clar şi au ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere.

Min. 78: Catanzaro – Bari 2-0! Iemmello a reuşit să majoreze diferenţa pentru gazde.

Min. 76: Malcom Edjouma a fost şi el trimis în teren, în locul lui Lulic.

Reclamă

Min. 67: George Puşcaş a fost trimis în teren. Atacantul naţionalei României i-a luat locul lui Menez.

Min. 4: Catanzaro – Bari 1-0! Vandeputte a reuşit să deschidă scorul!

Min. 1: A început meciul!

Update: Startul a fost întârziat pentru 15 minute, din cauza ceţii.

De cealaltă parte, echipa la care sunt împrumutaţi George Puşcaş şi Malcom Edjouma luptă să avanseze în clasament pentru a intra în lupta pentru promovare.

Bari se află, înaintea etapei, pe locul 10 în clasament, cu 33 de puncte. Miercuri, spectacolul din Serie B continuă cu Pisa – Modena. Echipa lui Marius Marin încearcă se se îndepărteze de zona inferioară a clasamentului.

Sezonul incredibil al lui Dennis Man în Serie B, analizat în presa din Italia

Sezonul incredibil al lui Dennis Man în Serie B a fost analizat în presa din Italia. Internaţionalul român face un sezon excelent în tricoul lui Parma, liderul din al doilea eşalon fotbalistic din Italia. Românul este golgheterul „cruciaţilor” şi îşi ajută echipa meci de meci în drumul către revenirea în Serie A.

Presa din Italia l-a lăudat pe Dennis Man pentru prestaţiile sale din această stagiune şi îi dă credit antrenorului Fabio Pecchia, cel care nu şi-a pierdut încrederea în internaţionalul român şi care a reuşit sezonul acesta să îl facă cel mai bun marcator al echipei.

„Cel mai bun Man de până acum. Românul are mai multe goluri marcate în acest sezon decât cele adunate în ultimele două. Fabio Pecchia a lucrat mult timp pentru a scoate ce este mai bun din Dennis Man, iar în acest sezon a reușit.

Românul este unul dintre jucătorii de bază din echipa „cruciaţilor”. Este cel mai bun marcator al echipei, cu zece reușite, dar și autorul a câtorva assist-uri, ceea ce i-a permis formației pregătită de Fabio Pecchia să își consolideze poziția de lider. Pentru prima dată de când a ajuns la Parma, Dennis Man a ajuns la cifre impresionante și a marcat mai multe goluri decât în sezoanele precedente”, au scris italienii de la parmalive.com.

Până în momentul de față, fostul jucător de la FCSB are 10 goluri pentru Parma, în cadrul eșalonului secund al fotbalului ialian. De asemenea, acesta a oferit și 5 pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și