Închide meniul

Ce au scris italienii despre Valentin Mihăilă, după assist-ul superb din Como – Parma 1-1. Dennis Man a primit cea mai mică notă

Alex Ioniță Publicat: 24 februarie 2024, 20:31

Reclamă
Ce au scris italienii despre Valentin Mihăilă, după assist-ul superb din Como – Parma 1-1. Dennis Man a primit cea mai mică notă

Ce au scris italienii despre Valentin Mihăilă, după assistul superb din Como - Parma 1-1

Dennis Man şi Valentin Mihăilă/ Profimedia

Ce au scris italienii despre Valentin Mihăilă, după assistul superb din Como – Parma 1-1. Jurnaliștii din peninsulă au remarcat evoluția românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Como și Parma a contat pentru etapa cu numărul 26 a sezonului din eșalonul secund al fotbalului italian. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY!

Ce au scris italienii despre Valentin Mihăilă, după assistul superb din Como – Parma 1-1

Jurnaliștii publicației parmalive.com au vorbit despre meciul făcut de Mihăilă. Aceșita l-au lăudat pe român pentru assist-ul superb pe care l-a oferit de golul marcat de Benedyczak. (VEZI AICI VIDEO).

Totodată, pentru prestație, italienii i-au acordat nota de 6,5.

„Mihăilă (nota 6,5): Pe partea dreaptă, pe partea stângă și în centrul atacului. Pecchia l-a utilizat pe toate pozițiile astăzi, iar românul a confirmat cu o pasă decisivă și cu mai multe curse, prin care și-a ajutat echipa.

Reclamă

Totuși, uneori îi lipsește sclipirea la ocaziile ofensive. După schimbarea sa, echipa a arătat mai defensiv”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

Totodată, aceștia au vorbit și despre Dennis Man, care a fost schimbat la pauză. Românul a primit cea mai mică notă din partea italienilor, iar prestația acestuia a fost criticată:

„Dennis Man (nota 5,5): Terenul nu l-a ajutat astăzi, dar a fost clar că nu a avut o zi bună. S-a complicat prea mult. În anumite momente a avut ocazia să șuteze, dar nu a făcut-o cu puterea necesară”, au mai scris italienii, după meciul care s-a văzut live în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Parma, gol în primele 3 minute după o super cursă a lui Valentin Mihăilă

Parma a reușit un gol în primele 3 minute după o super cursă a lui Valentin Mihăilă. Românul a impresionat pe toată lumea, încă din debutul duelului cu cei de la Como.

Partida dintre Parma și Como reprezintă un duel din etapa cu numărul 26 a sezonului de Serie B. Cele mai tari meciuri din eșalonul secund al fotbalului italian se văd exclusiv în AntenaPLAY.

În minutul 3 al duelului, Valentin Mihăilă a plecat într-o cursă de senzație, din jumătatea proprie a terenului. Românul a intrat fără probleme în careul lui Como și a reușit să trimită o pasă excelentă în fața porții, care a ajuns la Benedyczak.

Atacantul „cruciaților” a înscris fără emoții în poarta adversă, iar scorul a fost de 1-0, în favoarea echipei antrenate de Fabio Pecchia.

Cum a arătat echipa de start a Parmei: 

Parma: Chichizola – Del Prato, Balogh, Cicarti, Di Chiara – Hernani. Sohm – Bernabe – Man, Mihăilă – Benedyczak

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și