Închide meniul

Ce scrie presa din Italia despre posibilul transfer al lui Andrea Compagno la Bari

Alex Ioniță Publicat: 11 ianuarie 2024, 19:15

Reclamă
Ce scrie presa din Italia despre posibilul transfer al lui Andrea Compagno la Bari

Andrea Compagno, dorit de Dinamo

Andrea Compagno / Profimedia

Ce scrie presa din Italia despre posibilul transfer al lui Andrea Compagno la Bari. Jurnaliștii din peninsulă au analizat posibilitatea ca atacantul de la FCSB să ajungă la formația din eșalonul secund al fotbalului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la Bari, echipă la care este legitimat și Malcom Edjouma, caută un atacant în această perioadă de mercato. Pe lista acestora s-ar afla și atacantul vicecampioanei, care ar putea astfel să evolueze în Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Ce scrie presa din Italia despre posibilul transfer al lui Andrea Compagno la Bari

Italienii au notat faptul că o posibilă venire a lui Andrea Compagno la Bari ar putea să ajute echipa. Jurnaliștii din peninsulă  sunt de părere că atacul echipei din Serie B ar putea să profite de experiența jucătorului care este legitimat la FCSB.

„Bari caută intens să se întărească în această perioadă de transferuri prin aducerea unui atacant. Printre numele aflate pe lista directorului sportiv Polito, se remarcă un jucător interesant, Andrea Compagno, un atacant din Palermo, care în prezent joacă la Steaua București (n.r FCSB). Știrea a fost publicată de ziarul Il Quotidiano di Puglia, care a subliniat complexitatea negocierilor.

După succesul din sezonul trecut, Compagno a marcat patru goluri în 22 de meciuri în acest sezon, în Cupă, campionat și calificările în Conference League. În sezonul trecut, a marcat 16 goluri în 23 de jocuri. Anterior, a avut rezultate impresionante cu FCU Craiova și Tre Fiori.

Reclamă

Experiența sa poate aduce o contribuție substanțială în atacul lui Bari, asta dacă negocierile se vor încheia cu un succes”, au notat jurnaliștii de la sscbari1908.it.

Andrea Compagno, despre cel mai dificil moment al carierei

La duelul dintre Chindia şi FCSB, din sezonul trecut, Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au accidentat extrem de dur, după ce s-au ciocnit în startul meciului. Ambii jucători au fost transportaţi de urgenţă la spital, după partida respectivă.

Andrea Compagno a rememorat episodul petrecut în urmă cu un an, şi a declarat că acesta a fost un moment extrem de dificil pentru el. Atacantul italian a dezvăluit că pentru câteva momente, şi-a pierdut cunoştinţa, însă îşi dorea să joace în continuare.

Reclamă 4 / 0/3

Doctorul roş-albaştrilor l-a împiedicat pe acesta să revină în teren, după ciocnirea cu Olaru, mărturisindu-i că nu mai văzuse în întreaga sa carieră o rană asemănătoare cu cea pe care italianul o avea la cap.

„Da, a fost cea mai periculoasă. A fost o oră jumătate în care nu m-am simțit bine. Când e vorba de cap, este ceva care te sperie mereu. Nu era problema că îmi curgea sânge, dar îmi venea să vomit… Asta m-a speriat mai mult. Au fost două-trei secunde în care mi-am pierdut cunoștința, în care nu am știut de mine. Îmi amintesc că mă uitam la minge și după…

În acel moment, da. Dar după 5 minute am înțeles imediat că e foarte riscant. Doctorul mi-a zis că nu pot să joc, că niciodată nu a văzut ceva mai mare ca rana pe care o aveam.

O lună, o lună jumătate m-a durut capul când loveam mingea. Ușor, ușor nu am mai simțit vreo problemă”, a declarat Andrea Compagno, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și