Închide meniul

Cesc Fabregas, imagini emoţionante cu Gianluigi Buffon. Ce mesaj a transmis după Como – Parma 2-0. Serie B, în AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2023, 21:39

Cesc Fabregas, imagini emoţionante cu Gianluigi Buffon. Ce mesaj a transmis după Como – Parma 2-0. Serie B, în AntenaPLAY

Cesc Fabregas, imagini emoţionante cu Gianluigi Buffon

Cesc Fabregas şi Gianluigi Buffon, în Como - Parma 2-0 / Profimediaimages

Cesc Fabregas a postat imagini emoţionante cu Gianluigi Buffon, la finalul meciului Como – Parma, scor 2-0, care a fost LIVE VIDEO pe AntenaPLAY. Mijlocaşul de 35 de ani a fost titular în disputa din etapa a 30-a din Serie B şi şi-a ajutat echipa să obţină o victorie uriaşă în lupta pentru calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al Barcelonei şi al lui Chelsea a surprins în acest sezon, când a ales să plece de la Monaco şi să joace în liga a doua din Italia. Fabregas nu are gânduri de retragere.

Cesc Fabregas a postat imagini emoţionante cu Gianluigi Buffon

La startul partidei în care Dennis Man a fost rezervă, Cesc Fabregas s-a întâlnit cu veteranul din tabăra adversă, Gianluigi Buffon. Cei doi căpitani s-au îmbrăţişat şi au făcut schimb de fanioane.

Fabregas a fost cel care s-a bucurat la finalul meciului pe care Como era obligată să îl câştige pentru a continua să spere la promovare. „Ce victorie!”, a fost mesajul transmis de mijlocaşul spaniol la finalul disputei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cesc Fàbregas (@cescf4bregas)

Parma a ratat şansa de a face un salt important în clasament şi a rămas pe locul 9, în afara zonei de play-off. A fost învinsă chiar de principala urmăritoare. Cu Dennis Man lăsat pe bancă, galben-albaştrii au primit gol încă din minutul 5. Cerri l-a învins pe Buffon.

Dennis Man a intrat după pauză, dar defensiva Parmei a gafat din nou. Arrigoni a făcut 2-0 în minutul 53. Problemele jucătorilor lui Pecchia au continuat după ce Circati a văzut direct cartonaş roşu, în minutul 61. Parma nu a mai putut reveni şi a suferit un nou eşec în Serie B. Are o singură victorie în ultimele 4 etape şi s-a îndepărtat de îndeplinirea obiectivului.

Reclamă 4 / 0/3

Como are 39 de puncte, cu trei mai puţin decât ocupanta locului 8, Palermo. Echipa antrenată de Moreno Longo are şapte meciuri la rând fără înfrângere în Serie B. Cele mai importante meciuri din liga a doua a Italiei sunt LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Cum a fost convins Fabregas de Mourinho să ajungă la Chelsea

Cesc Fabregas a avut o discuție cu Rio Ferdinand pe rețelele de socializare, iar ibericul a dezvăluit cum l-a convins Jose Mourinho să vină la Chelsea.

În vara lui 2014 Fabregas a decis să plece de la Barcelona și voia o nouă ”aventură”, iar el s-a transferat la Chelsea. Deși inițial mai evoluase în Premier League la Arsenal, ibericul a fost convins de Mourinho să meargă la ”albaștri”.

Mourinho are un sistem cu care lucrează foarte bine. El a vrut fotbaliști specifici pentru acel sistem. Când l-am întâlnit mi-a zis că are nevoie de doi jucători. <Îl iau pe Diego Costa, cu siguranță, iar tu dacă vii cu mine…>. Apoi, a luat o hârtie și mi-a arătat primul 11 spunându-mi: <Echipa asta va fi campioană!>”, a spus Fabregas, potrivit AS.

Pentru Fabregas a contat succesul lui Mourinho de a avea abilitatea de a-și ține fotbaliștii concentrați. ”Când am lucrat cu el am realizat că el este cel care mă va ajuta cel mai mult în carieră. Este un antrenor grozav pentru fotbaliști. Lucrează mult la partea psihologică, te motivează”, a mai spus ibericul.

Cât timp a jucat la Chelsea Fabregas a câștigat de două ori titlul în Premier league, o cupă a Angliei, o cupă a ligii Angliei și Europa League.

Reclamă
Recomandări
  • Cesc Fabregas, mesaj după Como – Parma 2-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Rafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și