Închide meniul

Como – Parma 2-0, în AntenaPLAY! Eşec greu pentru Dennis Man şi coechipierii săi! Parma, pas ratat în lupta pentru play-off

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2023, 17:00

Como – Parma 2-0, în AntenaPLAY! Eşec greu pentru Dennis Man şi coechipierii săi! Parma, pas ratat în lupta pentru play-off

Parma continuă cursa pentru promovare

Parma continuă cursa pentru promovare / Profimedia

Meciul Como – Parma, din etapa a 30-a din Serie B, a putut fi urmărit exclusiv în AntenaPLAY și LIVE VIDEO pe AS.ro. Dennis Man și coechipierii săi au suferit un eşec greu de digerat în lupta pentru calificarea în play-off. Valentin Mihăilă a lipsit din cauza unei accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a ratat şansa de a face un salt important în clasament şi a rămas pe locul 9, în afara zonei de play-off. A fost învinsă chiar de principala urmăritoare. Cu Dennis Man lăsat pe bancă, galben-albaştrii au primit gol încă din minutul 5. Cerri l-a învins pe Buffon.

Dennis Man a intrat după pauză, dar defensiva Parmei a gafat din nou. Arrigoni a făcut 2-0 în minutul 53. Problemele jucătorilor lui Pecchia au continuat după ce Circati a văzut direct cartonaş roşu, în minutul 61. Parma nu a mai putut reveni şi a suferit un nou eşec în Serie B. Are o singură victorie în ultimele 4 etape şi s-a îndepărtat de îndeplinirea obiectivului.

Como – Parma 2-0, exclusiv în AntenaPLAY

Min. 90: Como – Parma 2-0! Final de meci.

Min. 61: Parma a rămas în inferioritate numerică. CIrcati a văzut direct cartonaş roşu!

Reclamă

Min. 53: Como – Parma 2-0! Gazdele au înscris din nou. Arrigoni a dublat avantajul lui Como!

Min. 46: Dennis Man a intrat la pauză, în locul lui Charpentier

Min 21. Intervenție fantastică a lui Gianluigi Buffon! Portarul Parmei a respins excelent după un șut violent expediat de Vignali din careu.

Reclamă 4 / 0/3

Min 5. Como – Parma 1-0!! Gazdele au deschis scorul prin Alberto Cerri.

Min 1. A început meciul din Serie B!

Update / Cesc Fabregas este căpitan la Como.

Update / Dennis Man, rezervă la Parma.

Dennis Man a fost titular în ultimele 4 meciuri din Serie B și este de așteptat ca antrenorul Fabio Pecchia să-l folosească din primul minut și în partida cu Como.

Reclamă

Lotul Parmei pentru meciul cu Como:

Portari: Buffon, Chichizola, Corvi

Fundași: Ansaldi, Balogh, Circati, Cobbaut, Coulibaly, Delprato, Osorio, Zagaritis

Mijlocași: Bernabé, Camara, Estévez, Hainaut, Juric

Atacanți: Benedyczak, Bonny, Charpentier, Inglese, Man, Vazquez, Zanimacchia

Înaintea partidei cu Como, Parma se află la un singur punct sub zona locurilor de play-off. Echipa lui Man și Mihăilă continuă cursa pentru promovarea în Serie A și are mare nevoie de puncte.

Au mai rămas 9 etape până la finalul sezonului regular din liga a doua italiană.

Cum arată clasamentul din Serie B:

Clasamentul din Serie B

Dennis Man a adunat 20 de meciuri în actualul sezon din Serie B. Atacantul român a marcat patru goluri și a oferit două pase decisive. Cinci milioane de euro este cota de piață a jucătorului de 24 de ani, convocat de Edi Iordănescu la naționala României pentru debutul în preliminariile EURO 2024.

Meciul Andorra – România, de pe 25 martie (21:45), va fi transmis în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro.

Ce a spus Ioan Becali despre Dennis Man și Valentin Mihăilă

Ioan Becali anunţă noi transferuri în fotbalul românesc. Vărul lui Gigi Becali anunţă că alţi jucători români vor prinde, cât de curând, transferuri în străinătate. Giovanni Becali a vorbit şi despre situaţia românilor din Serie B, competiţie ce este transmisă în exclusivitate în AntenaPLAY.

Ioan Becali îi dă sfaturi patronului celor de la Parma, Kyle Krause. Deşi a investit sume mari, Parma luptă din greu să facă pasul decisiv spre Serie A. Giovanni Becali spune că acesta ar trebui să aibă pe lângă el mai mulţi experţi. În acest sezon, Parma se află pe locul 8.

Parma a cheltuit mulți bani, dar au nevoie de mai mulți experți în fotbal. Președintele clubului este foarte bogat, dar trebuie să fie abordat de mai mulți experți pentru a crea o echipă care poate reveni în Serie A. Sunt doi jucători talentați la Pisa (n.r. – Olimpiu Moruțan și Marius Marin) și alți doi la Parma (n.r. – Dennis Man și Valentin Mihăilă).

Curând, alți jucători români vor ajunge în Europa. Man este un jucător extrem de talentat, dar trebuie să fie sută la sută, la fel ca Mihăilă, pentru a merge mai departe”, a spus Ioan Becali pentru TuttoMercatoWeb.

Recomandări
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY.

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și