Închide meniul
VIDEO

Bari – Sampdoria 0-1, în AntenaPLAY! George Puşcaş a ratat din toate poziţiile. Marius Marin, gafă uluitoare în Como – Pisa 3-1

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 martie 2024, 18:46

Bari – Sampdoria 0-1, în AntenaPLAY! George Puşcaş a ratat din toate poziţiile. Marius Marin, gafă uluitoare în Como – Pisa 3-1

Bari - Cremonese este ACUM în AntenaPLAY. Dezastru pentru echipa lui Puşcaş şi Edjouma

George Pușcaș / Profimedia

Como – Pisa 1-3 şi Bari – Sampdoria 0-1 au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Etapa cu numărul 30 din Serie B a continuat cu două meciuri extrem de interesante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș a avut o ratare uluitoare în prima repriză! Și-a spălat păcatele în a doua parte a duelului, după ce a scos o lovitură de la 11 metri, ratată de Sibilli. Românul a trimis și mingea în transversală, în minutul 84. În cealaltă partidă a zilei, Como – Pisa 3-1, Marius Marin a comis o eroare uriașă și le-a făcut cadoul un gol adversarilor.

MECIURILE DIN SERIE B POT FI URMĂRITE LIVE ÎN ANTENAPLAY

Bari – Sampdoria 0-1

Min. 90 Bari – Sampdoria 0-1. Final de meci!

Min. 87: Bari – Sampdoria 0-1. Kasami a scăpat singur în careu şi a dat lovitura. A trimis o „scăriţă” peste portar.

Reclamă
Min. 84: George Puşcaş a mai semnat o ratare uriaşă. A trimis în transversală!
Min. 71: Sibilli a ratat lovitura de la 11 metri!
Min. 70: Penalty obținut de George Pușcaș!
Min. 29: Ratare uriaşă a lui Bari! A primit o pasă perfectă pe culoar, a scăpat singur cu portarul advers, dar nu a reuşit să trimită cadrat.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre Bari și Sampdoria:

Bari: Brenno – Vicari, Cesare, Matino – Maita, Sibilli, Bernali, Dorval – Pucino – Morachioli, Pușcaș.

Reclamă 4 / 0/3

Sampdoria: Stankovic – Leoni, Ghilardi, Gonzalez – Stojanovic, Kasami, Yepes, Depaoli, Barreca – Alvarez, De Luca.

Como – Pisa 3-1 a fost în AntenaPLAY

Min. 90+5: Final de meci! Como – Pisa 3-1!

Min. 79: Como – Pisa 3-1. Contraatac superb purtat de jucătorii lui Como, finalizat „cu sânge rece” de Cutrone.

Min. 49: Como – Pisa 2-1. Tommaso Barbieri a redus din diferenţă cu un gol care s-a validat doar după intervenţia sistemului VAR. Goalkeeperul gazdelor reuşise să intervină, dar pe reluări s-a văzut că mingea trecuse cu toată circumferinţa linia porţii.

Min. 11: Como – Pisa 2-0! Gazdele au majorat diferenţa prin Bellemo, care a profitat de o gafă colosală în apărarea celor de la Pisa, comisă de Marius Marin.

Min. 2: Como – Pisa 1-0! Deschidere rapidă de scor. Gabrielloni a marcat după o lovitură liberă a gazdelor.

Min. 1: A început meciul dintre Como şi Pisa.

Reclamă

Etapa cu numărul 30 din Serie B a început vineri seară, cu victoria categorică a celor de la Venezia pe terenul lui Palermo, scor 3-0. De la ora 15:00 va avea loc duelul dintre Como şi Pisa.

Gazdele vin după o înfrângere pe terenul lui Cremonese, scor 1-2, în timp ce Pisa, echipa lui Marius Marin, s-a impus pe terenul celor de la Ternana, scor 1-0. Como ocupă locul 4, cu 52 de puncte, în timp ce Pisa se află pe locul 8, cu 37 de puncte.

De la ora 17:15 va avea loc meciul dintre Bari şi Sampdoria. Echipa lui George Puşcaş şi Malcom Edjouma va primi vizita celor de la Sampdoria, echipa pregătită de Andrea Pirlo. Sampdoria ocupă locul 9, cu 37 de puncte, în timp ce Bari este pe locul 15, cu 34 de puncte.

Etapa trecută, Bari a pierdut pe terenul celor de la Venezia, scor 1-3, unicul gol al echipei lui Iachini fiind marcat de George Puşcaş. de partea cealaltă, Sampdoria a câştigat meciul de pe teren propriu cu Ascoli şi a legat două victorii în Serie B.

Dennis Man, avertizat după sezonul de vis de la Parma

Davide Giorgino, un fost jucător al celor de la Parma, a analizat prestaţiile lui Dennis Man, mărturisind că nivelul de joc al românului este peste cel din Serie B. Însă, Giorgino a subliniat că încă nu se poate vorbi despre „consacrarea” internaţionalului român, deoarece acesta nu a jucat la o echipă de nivel înalt.

Fostul jucător al „cruciaţilor” a mai declarat că experienţa de la Parma îl va ajuta în viitor pe Dennis Man.

„Cu siguranță, pentru Serie B, Man este un jucător foarte important, îl putem defini ca pe un jucător peste nivelul campionatului, dar, ca să vorbim despre consacrare, ar fi necesar să evaluăm sezonul pe care l-a avut în Serie A, unde a jucat doar un sezon.

Cu siguranță, cu o experiență de trei ani într-un campionat dur așa cum este Serie B, fotbalistul român va avea evoluții diferite.

Ca să vorbesc despre consacrarea lui, aș mai aștepta puțin, dar nu există niciun dubiu că este un jucător peste nivelul acestui campionat”, a declarat Davide Giorgino, confomr parmalive.com.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și