Închide meniul

Cota lui Radu Drăgușin a explodat după evoluțiile bune de la Genoa: „Va fi lăsat să plece doar pentru 30-40 de milioane de euro”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 martie 2023, 18:53

Cota lui Radu Drăgușin a explodat după evoluțiile bune de la Genoa: Va fi lăsat să plece doar pentru 30-40 de milioane de euro”

Radu Drăguşin, dorit de Napoli

Radu Drăgușin, într-un meci la Genoa / Profimedia

Cota lui Radu Drăgușin a explodat după evoluțiile bune de la Genoa. Fundașul român este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai „grifonilor” în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Genoa ocupă locul 2 în Serie B, cu 53 de puncte și este una dintre candidatele la promovarea pe prima scenă a fotbalului din Italia.

Cota lui Radu Drăgușin a explodat după evoluțiile bune de la Genoa: „Va fi lăsat să plece doar pentru 30-40 de milioane de euro”

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a precizat că foarte multe cluburi sunt interesate de serviciile românului, dată fiind forma foarte bună prin care trece.

„S-a înroșit telefonul. Am avut discuții cu cei de la Genoa, dar nu vor să-l vândă decât dacă se plătesc 30-40 de milioane de euro. E greu să refuzi asemenea bani, dar altfel nu se gândesc să-l vândă. 

Cu Gilardino am vorbit vreo 10 minute, mi-a zis că Radu e un jucător care trebuie să meargă la o echipă de top. „Florine, dacă învață 100% și poziția de stoper de picior stâng, e top! În unu-doi ani îl vinzi unde vrei tu”. Că el joacă normal pe picior invers, dar lucrează în fiecare zi pentru piciorul stâng. Mă bucur că se transferă definitiv la Genoa și are un antrenor care îl apreciază.

Reclamă

Genoa cred că va promova direct în Serie A. E o echipă mai puternică decât celelate, au un parcurs bun, cred că 90% Genoa va promova. E o echipă în formă, au a doua cea mai bună apărare după Frosinone, liderul campionatului”, a declarat impresarul Florin Manea pentru sport.ro.

În prezent, Radu Drăgușin este cotat la 3,5 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Valentin Mihailă, din ce în ce mai aproape de revenirea pe teren! Como – Parma este sâmbătă, de la ora 15:00, exclusiv în AntenaPLAY

Valentin Mihailă este din ce în ce mai aproape de revenirea pe teren. Fotbalistul român ar putea fi în lotul celor de la Parma chiar în meciul de sâmbătă, împotrivra lui Como.

Reclamă 4 / 0/3

Serie B revine în AntenaPLAY în acest weekend. Palermo – Modena e vineri, de la 21:30. Sâmbătă, de la ora 15:00, îl vezi la lucru pe Dennis Man, în Como – Parma, exclusiv în AntenaPLAY.

„Gazeta de Parma face un bilanț al situației jucătorilor accidentați cu câteva zile înainte de meciul de la Como, acolo unde și Valentin Mihailă ar putea reveni pe teren.

Azi sau cel târziu mâine vom ști exact dacă fotbalistul român se poate pune la dispoziția antrenorului Pecchia pentru meciul de sâmbătă sau nu”, au scris italienii.

Valentin Mihăilă ar putea reveni la timp pentru primele meciuri ale României, din preliminariile EURO 2024. Fostul jucător al Universității Craiova i-ar putea da astfel o veste bună lui Edi Iordănescu.

Valentin Mihăilă traversează un sezon complicat, fiind măcinat de mai multe probleme medicale. Ultima accidentare a apărut la meciul de pe 5 februarie, cu Genoa, când a evoluat doar 14 minute.

Recomandări
  • Cota lui Radu Drăgușin a explodat după sezonul bun de la Genoa
  • „Va fi lăsat să plece doar pentru 30-40 de milioane de euro”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și