Închide meniul

Cremonese – Sampdoria 1-1 a fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Serie B

Alex Ioniță Publicat: 3 septembrie 2023, 21:25

Reclamă
Cremonese – Sampdoria 1-1 a fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Serie B

Cremonese - Sampdoria 1-1 AntenaPLAY

Jucătorii de la Sampdoria, în timpul unui meci / Profimediaimages

Cremonese – Sampdoria 1-1. Partida a contat pentru etapa a 4-a a noului sezon de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele au înscris în minutul 28, atunci când Stankovic a rezolvat o fază la care mingea parcă nu dorea să intre în poarta celor de la Sampdoria. Gazdele au egalat în a doua repriză, mai exact în minutul 61, prin reușita lui Pedrol. Mijlocașul a trimis un șut de la marginea careului și a stabilit scorul final al partidei.

În urma acestui rezultat, Cremonese se află, cel puțin momentan, pe locul 8, 5 puncte în 4 meciuri. De cealaltă parte, Sampdoria ocupă poziția a 15-a, cu 2 puncte în tot atâtea meciuri jucate. Partida a fost în AntenaPLAY.

LIVE VIDEO | Cremonese – Sampdoria 1-1, în AntenaPLAY

Min. 61: Cremonese – Sampdoria 1-1! Oaspeţii au reuşit să egaleze prin Pedrol! Mijlocaşul a punctat printr-un şut de la marginea careului.

Min 28: Cremonese – Sampdoria 1-0. Gazdele au deschis scorul după o fază la care mingea parcă nu voia să intre în poartă! Pickel a rezolvat însă situația și a marcat în poarta lui Stankovic

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Cremonese: Sarr, Bianchetti, Quagliata, Lochoshvili, Serincola, Collocolo, Pickel, Buonaiuto, Bertolacci, Coda, Vazquez

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Jungdal, Abrego, Afena-Gyan, Castagnetti, Ciofani, Ghiglione, Majer, Saro, Sekulov, Tsadjout, Zanimacchia

Antrenor: Davide Ballardini

Sampdoria: Stankovic, Stojanovic, Ghilardi, Murru, Ferrari, Depaoli, Ricci, Verre, Pedrola, La Gumina, Borini

Rezerve: Ravaglia, Delle Monache, Esposito, Giordano, Girelli, Gonzalez, Lemina, Malagrida, Oikonomou, Panada, Vieira, Yepes

Antrenor: Andrea Pirlo

În momentul de față Cremonese se află pe locul al 9-lea în Serie B, cu 4 puncte obținute după 3 meciuri jucate. A fost 0-0 cu Catanzaro, 0-1 cu Bari și 1-0 cu Ternana. De cealaltă parte, Sampdoria este pe poziția a 15-a, cu doar un punct obținut după tot atâtea meciuri.

Oaspeții din această seară au câștigat împotriva celor de la Ternana, cu scorul de 2-1. Totuși, de atunci, au pierdut cu Pisa, 0-2 și cu Venezia, 1-2.

Reclamă

Ambele echipe au retrogradat în Serie B în sezonul trecut. În stagiunea precedentă din Serie A, Cremonese a ocupat locul 19 în primul eșalon al fotbalului italian, cu 27 de puncte în 38 de partide.

Ultimul loc al primei divizii a fost ocupat de Sampdoria, echipă care a obținut doar 19 puncte în tot atâtea meciuri jucate.

De-a lungul timpului, cele două echipe s-au mai întâlnit de 13 ori. În cadrul meciurilor directe, cei de la Sampdoria stau mai bine la capitolul victorii. Aceștia au câștigat 7 din cele 13 întâlniri. De cealaltă parte, Cremonese și-a adjudecat două partide, iar 4 meciuri s-au încheiat la egalitate.

Ultimul meci dintre cele două cluburi s-a jucat în luna aprilie a acestui an și a contat pentru etapa a 29-a din sezonul trecut de Serie A. Atunci, Cremonese s-a impus cu scorul de 3-2.

Briajan Gjyla a scris istorie în Serie B

Vis devenit realitate pentru Briajan Gjyla în meciul Parma – FeralpiSalo. Juniorul a fost introdus pe teren de Stefano Vecchi în minutul 85 al partidei. El a devenit primul jucător născut în 2007 care joacă în al doilea eşalon fotbalistic din fotbalul italian.

La 16 ani, 3 luni şi 25 de zile, nimeni nu s-a aşteptat ca Gjyla să întoarcă rezultatul, fiind introdus la 2-0 pentru adversari. Cu toate acestea, introducerea sa pe teren a fost dovada că l-a impresionat pe Stefano Vecchi, un antrenor care ştie foarte bine ce înseamnă promovarea tinerilor, după ce a pregătit ani de zile Inter Primavera.

Chiar dacă echipa sa a pierdut, Gjyla a prins aproape 15 minute de joc, cu tot cu minutele de prelungire. El a căutat mereu mingea şi a arătat că are personalitate, în ciuda vârstei sale. Sezonul trecut, el a marcat 20 de goluri pentru echipa de U17 a celor de la FeralpiSalo, iar acest lucru l-a convins pe Vecchi să îi ofere şansa vara aceasta să se antreneze şi să îşi facă debutul la prima echipă. El se află la FeralpiSalo încă de la 11 ani, după ce a fost refuzat de Brescia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și