Închide meniul

„Cu siguranță, cel mai bun!” Nota primită de Dennis Man după ce a marcat în Parma – Brescia 2-1. Verdict și despre Mihăilă

Alex Ioniță Publicat: 9 martie 2024, 8:22

Reclamă
Cu siguranță, cel mai bun!” Nota primită de Dennis Man după ce a marcat în Parma – Brescia 2-1. Verdict și despre Mihăilă

Nota primită de Dennis Man după ce a marcat în Parma - Brescia 2-1

Dennis Man / Profimedia

Nota primită de Dennis Man după ce a marcat în Parma – Brescia 2-1. Italienii au analizat prestația românului care face senzație în acest sezon de Serie B. De asemenea, aceștia au vorbit și despre Valentin Mihăilă, care a început duelul menționat anterior din primul minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Parma și Brescia a contat pentru etapa cu numărul 29 a sezonului de Serie B. Golurile „cruciaților” au fost marcate de Dennis Man și de Bernabe, în timp ce pentru oaspeți a marcat Jallow. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd LIVE în AntenaPLAY.

Nota primită de Dennis Man după ce a marcat în Parma – Brescia 2-1

După duel, italienii de la parmalive.com i-au oferit nota de 6,5 lui Dennis Man. Aceștia au spus că românul a fost cel mai bun dintre cei 4 jucători din ofensiva Parmei și au vorbit și despre reușita acestuia, din minutul 51.

„Dennis Man – 6,5. Din cei 4 oameni care au jucat în față a fost, cu siguranță, cel mai bun. Totuși, în primele 45 de minute s-a pierdut, odată cu trecerea timpului. Papetti l-a pus înapoi în joc după eroarea de la startul reprizei secunde (n.r. La golul marcat de Man), un episod care a schimbat soarta meciului”, a notat sursa citată anterior.

De asemenea, aceștia au vorbit și despre prestația lui Valentin Mihăilă, pe care au notat-o cu 5,5. Jurnaliștii din peninsulă l-au lăudat pe român doar pentru o lovitură de la 11 metri pe care a obținut-o în meciul care a fost live în AntenaPLAY, dar care a fost ratată de Benedyczak:

Reclamă

„Valentin Mihăilă – 5,5. Nu a scos nimic bun de la acest meci. A obținut doar o lovitură de la 11 metri, după o luptă crâncenă, care a fost ratată de Benedyczak. În minutul 75 a fost înlocuit cu Charpentier”, au mai notat italienii.

Dennis Man a marcat în Parma – Brescia

Dennis Man a marcat în Parma – Brescia. Mijlocașul român a făcut spectacol la meciul „cruciaților”, și are cifre de senzație în acest sezon de Serie B.

În cadrul acestui meci, Brescia a marcat prima, în minutul 16, prin Jallow. În prima repriză, Parma a avut o lovitură de la 11 metri, scoasă de Mihăilă, dar ratată de Benedyczak.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatul înregistrat la pauză a fost de 1-0, în favoarea celor de la Brescia. Totuși, scorul avea să se schimbe în minutul 51, odată cu reușita lui Dennis Man.

După ce mingea a fost centrată în zona românului, acesta a provitat de o gafă a unui apărător de la Brescia și l-a învins, fără prea mari probleme, pe portarul oaspeților.

După această reușită, Dennis Man a ajuns la 11 goluri și 5 pase decisive pentru Parma, în cele 25 de partide jucate în Serie B, competiție care se vede live în AntenaPLAY. În momentul de față, românul este cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Înainte de startul duelului cu Brescia, Man a fost premiat de oficialii lui Parma, pentru faptul că a ajuns la 100 de meciuri în tricoul „cruciaților”. Românul a primit cadou un tricou cu numărul 100 și o figurină de fotbalist, cu numărul său, 98.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și