Închide meniul

Cum a ratat Dennis Man transferul vieţii la Roma. Jose Mourinho l-a dorit pe jucătorul Parmei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 septembrie 2023, 13:56 / Actualizat: 10 octombrie 2023, 17:34

Cum a ratat Dennis Man transferul vieţii la Roma. Jose Mourinho l-a dorit pe jucătorul Parmei

Cum a ratat Dennis Man transferul vieţii la Roma

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Dennis Man a ratat transferul vieţii la AS Roma, acolo unde ar fi urmat să fie antrenat de Jose Mourinho. Giovanni Becali susţine că The Special One l-a dorit pe jucătorul Parmei, dar retrogradarea „cruciaţilor” şi problemele financiare ale romanilor au făcut ca mutarea să pice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a rămas în Serie B, la Parma şi, după un sezon mai slab, are acum parte de un început de campanie mai bun. Cota lui Man a scăzut în ultimii doi ani de la 11 milioane de euro, la 3.2 milioane de euro.

Cum a ratat Dennis Man transferul vieţii la Roma

„Mourinho cunoaşte totul despre fotbalul românesc. Putea să aibă un jucător român la Roma, dar, din păcate, Roma avea un fair-play financiar de peste 100.000.000 de euro şi nu a putut să cumpere. Cred că şi acum, cu Lukaku, au făcut în aşa fel să plătească anul viitor.

Jose Mourinho se gândea la Dennis Man, dar nu ajunsese la Roma. După aceea a venit, când deja Parma era în Serie B.

Dacă Parma ar fi rămas în prima ligă şi cu ajutorul lui Dennis Man, probabil ar fi prins drumul Romei”, a spus Becali, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Noul director de la Parma, încredere maximă în Valentin Mihăilă şi Dennis Man

Noul director sportiv de la Parma a declarat că are mare încredere în Valentin Mihăilă şi Dennis Man. Roel Vaeyens a mărturisit că cei doi internaţionali români au calităţi excelente, însă s-au confruntat cu multe probleme medicale, motiv pentru care forma lor a fost oscilantă.

Roel Vaeyens a fost instalat recent în funcţia de director sportiv la Parma. Acesta a oferit declaraţii despre cei doi români de la echipa din Serie B.

„Nu întotdeauna obținem imediat rezultatele dorite. Sunt jucători transferați care ajung și sunt la un nivel înalt, cum ar fi Begic, la care nu ne așteptam să aibă un astfel de impact. Man și Mihăilă au calități excelente, iar dacă mă întrebați de ce nu sunt încă la cei mai înalt nivel este pentru că au avut mai multe probleme fizice.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu ar fi apărut aceste probleme, Parma, echipă din Serie B, ar fi avut doi jucători în naționala României. Se întâmplă ca jucătorii tineri cu potențial să înregistreze o cădere, poate pentru câteva săptămâni sau luni. Am mare încredere în ei, vor reprezenta o valoare adăugată pentru Parma în acest sezon”, a declarat Roel Vaeyens, conform parmalive.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și