Închide meniul

Dennis Man, în cea mai scumpă echipă din Serie B. Cât a ajuns cota românului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2023, 11:15

Reclamă
Dennis Man, în cea mai scumpă echipă din Serie B. Cât a ajuns cota românului

Dennis Man face parte din cea mai scumpă echipă din Serie B. Jucătorul Parmei a rămas singurul român prezent în Dream-Team-ul competiţiei

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Dennis Man face parte din cea mai scumpă echipă din Serie B. Jucătorul Parmei a rămas singurul român prezent în Dream-Team-ul competiţiei transmise exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man e cotat la 3.2 milioane de euro, o cotă care a scăzut considerabil după un sezon precedent mai slab. În martie 2021, atacantul de 25 care de-abia ajungea printre „cruciaţi” avea o cotă de nu ma puţin de 11 milioane.

Dennis Man, în cea mai scumpă echipă din Serie B

Chiar dacă nu mai are cota de altă dată, Man e inclus în echipă calor mai scumpi jucători din Serie B. Adrián Bernabé, colegul lui Dennis Man, este cel mai scump jucător din Serie B, fiind cotat la 5.5 milioane de euro.

Echipa ideală din Serie B: Dragowski (4.5) – Amian (3.8), Wisniewski (3), Nikolaou (3.5), Valeri (3.5) – Bernabe (5.5), Abildgaard (4.5) – Man (3.2), Verdi (4), Borini (2.8) – Afena-Gyan (5)

Noul director de la Parma, încredere maximă în Valentin Mihăilă şi Dennis Man

Noul director sportiv de la Parma a declarat că are mare încredere în Valentin Mihăilă şi Dennis Man. Roel Vaeyens a mărturisit că cei doi internaţionali români au calităţi excelente, însă s-au confruntat cu multe probleme medicale, motiv pentru care forma lor a fost oscilantă.

Reclamă

Roel Vaeyens a fost instalat recent în funcţia de director sportiv la Parma. Acesta a oferit declaraţii despre cei doi români de la echipa din Serie B.

Nu întotdeauna obținem imediat rezultatele dorite. Sunt jucători transferați care ajung și sunt la un nivel înalt, cum ar fi Begic, la care nu ne așteptam să aibă un astfel de impact. Man și Mihăilă au calități excelente, iar dacă mă întrebați de ce nu sunt încă la cei mai înalt nivel este pentru că au avut mai multe probleme fizice.

Dacă nu ar fi apărut aceste probleme, Parma, echipă din Serie B, ar fi avut doi jucători în naționala României. Se întâmplă ca jucătorii tineri cu potențial să înregistreze o cădere, poate pentru câteva săptămâni sau luni. Am mare încredere în ei, vor reprezenta o valoare adăugată pentru Parma în acest sezon”, a declarat Roel Vaeyens, conform parmalive.com.

Reclamă 4 / 0/3

Italienii îl laudă pe Dennis Man, după perioada perfectă în tricoul Parmei

Italienii îl laudă pe Dennis Man, după primul gol marcat în Serie B, în acest sezon, în Catanzaro – Parma 0-5. ”Aceasta e cea mai bună variantă a lui de până acum”, susțin jurnaliștii din peninsulă.

Dennis Man a revenit cu gol pentru Parma, după accidentarea suferită la începutul sezonului. El a jucat doar 45 de minute în duelul din deplasare cu Catanzaro, în care a deschis scorul.

„Cel din aceste prime săptămâni de campionat este cel mai bun Dennis Man văzut vreodată în tricou Parmei. Românul pare să fi înflorit în sfârșit după ani de suișuri și coborâșuri, iar continuitatea sa este demonstrată de cifrele din acest campionat.

Man a marcat trei goluri și a oferit o pasă decisivă în ultimele șapte meciuri din campionat. Creștere continuă pentru fosta extremă a celor de la FCSB, care este în sfârșit gata să-și ia zborul”, au scris cei de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și