Închide meniul
VIDEO

Daniel Boloca, al doilea gol al sezonului în Serie B! Internaţionalul român a punctat în Frosinone – Genoa, exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2023, 18:36 / Actualizat: 19 mai 2023, 9:07

Daniel Boloca, al doilea gol al sezonului în Serie B! Internaţionalul român a punctat în Frosinone – Genoa, exclusiv în AntenaPLAY

Daniel Boloca va juca la Sassuolo

Daniel Boloca, într-un meci pentru Frosinone / Profimedia

Daniel Boloca a marcat al doilea gol al sezonului în Serie B, în partida dintre Frosinone şi Genoa, partidă care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Internaţionalul român a punctat în prelungirile primei reprize, reuşind un gol superb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Boloca a început ca titular partida dintre Frosinone şi Genoa, din etapa a 37-a din Serie B. Mijlocaşul de 24 de ani îl înfruntă pe Radu Drăguşin, titular şi el în trupa oaspete.

Daniel Boloca a marcat al doilea gol al sezonului, în Frosinone – Genoa, exclusiv în AntenaPLAY

Daniel Boloca a punctat în prelungirile primei reprize, mai exact în minutul 45+1. Internaţionalul român a profitat de o pasă perfectă primită de la Matteo Cotali, şi a şutat fără să stea pe gânduri, în poarta apărată de Martinez.

Vezi mai jos video cu golul marcat de Daniel Boloca, în Frosinone – Genoa

Graţie golului lui Daniel Boloca, Frosinone se află în avantaj la pauza duelului cu Genoa, 2-1. Scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Milan Badelj, care a reuşit un gol superb.

Reclamă

Ulterior, Genoa a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Bani, iar la faza imediat următoare a reuşit să puncteze Mazzitelli, din lovitură liberă.

Daniel Boloca evoluează la Frosinone din noiembrie 2020, după ce a rămas liber de contrac după despărţirea de Fossano.

Internaţionalul român a fost un jucător de bază la liderul din Serie B î’n acest sezon, bifând 31 de partide, în care a reuşit să marcheze două goluri, luând în calcul şi execuţia din meciul cu Genoa.

Reclamă 4 / 0/3

Milan Badelj, gol superb în Frosinone – Genoa

Milan Badelj a marcat un gol superb în partida dintre Frosinone şi Genoa, partidă care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Mijlocaşul croat a deschis scorul cu un şut de excepţie, de la marginea careului, la care portarul gazdelor nu a avut nicio şansă.

În minutul 14 al confruntării dintre Frosinone şi Genoa, Milan Badelj a profitat de o respingere greşită a unui apărător al gazdelor, şi a reuşit să înscrie.

Mijlocaşul croat a preluat în afara careului, la mai bine de 25 de metri de poarta, şi a punctat cu execuţie din voleu, care s-a oprit în vinclul porţii lui Turati. Portarul celor de la Frosinone, liderul din Serie B, nu a avut nicio şansă să pareze execuţia lui Badelj.

Milan Badelj a ajuns la două goluri marcate, în ultimele două etape pentru Genoa. Mijlocaşul de 34 de ani a punctat şi în duelul din runda precedentă, cu Ascoli.

Daniel Boloca ar putea prinde un transfer la Lazio!

Daniel Boloca ar putea prinde un transfer la Lazio! Presa din Italia anunță că Lazio l-ar avea pe listă pe mijlocașul celor de la Frosinone, primul loc din Serie B.

Jurnaliștii de la sportitalia.com susțin că Lazio are trei mijlocași în „vizor”, iar, printre aceștia, s-ar afla și Daniel Boloca. Există șanse ca formația din capitala Italiei să-i transfere pe toți.

Potrivit sursei ciate, plecarea lui Sergej Milinkovic-Savic de la Lazio este pe cale să se întâmple. Astfel că „lazialii” sunt gata să aducă trei mijlocași, iar, printre numele vehiculate, se numără și cel al lui Daniel Boloca.

Reclamă

Daniel Boloca este titular la Frosinone, formație care a promovat în Serie A.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și