Închide meniul

Decizia luată de Genoa în privinţa lui Radu Drăguşin! Fundaşul român e dorit de mai multe echipe

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 mai 2023, 8:20

Decizia luată de Genoa în privinţa lui Radu Drăguşin! Fundaşul român e dorit de mai multe echipe

Decizia luată de Genoa în privinţa lui Radu Drăguşin!

Radu Drăguşin, într-un meci pentru Genoa / Profimedia Images

Radu Drăguşin a atras atenţia mai multor echipe după sezonul acesta foarte bun în Serie B. Iată decizia luată de Genoa în privinţa lui Radu Drăguşin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă mai multe formaţii şi-au manifestat interesul pentru român, Genoa a decis să îl păstreze pe acesta în echipă.

Decizia luată de Genoa în privinţa lui Radu Drăguşin!

Potrivit genova.repubblica.it, Radu Drăguşin este considerat unul dintre stâlpii formaţiei, la care nu se poate renunţa.

Alături de Radu Drăguşin, Genoa îi mai consideră pe Josip Martinez, Alex Vogliacco, Morten Frendrup și Albert Gudmundsson pilonii echipei, cu care „grifonii” vor încerca în sezonul viitor menţinerea în Serie A.

Radu Drăguşin este jucătorul care a evoluat cel mai mult pentru Genoa sezonul trecut.

Reclamă

Fundaşul român a adunat 40 de meciuri în tricoul „grifonilor”, marcând şi 4 goluri. Genoa a promovat direct în Serie A, ocupând locul 2, după Frosinone. La Genoa mai sunt legitimaţi, în afară de Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş. La Frosinone, campioana din Serie B, joacă un alt român, Daniel Boloca. Şi el a promovat direct în Serie A.

Radu Drăguşin, dorit de Napoli! Campioana Italiei a pus ochii pe internaţionalul român: „Va face totul să-l transfere!”

Internaţionalul român de 21 de ani este pe lista campioanei Italiei, care vrea să se întârească pentru sezonul viitor, după ce a cucerit primul titlu după o pauză de 33 de ani.

Presa din Italia anunţa că Napoli a pus ochii pe Radu Drăguşin. Oficialii trupei lui Luciano Spalletti l-au monitorizat pe internaţionalul român şi sunt gata să facă o ofertă, după cum preciza site-ul napolicalciolive.com.

Reclamă 4 / 0/3

Napoli va face totul să îl aducă pe Drăgușin. Ar fi o adevărată lovitură pentru Juventus. Radu a debutat în Serie A chiar pentru bianconeri, înainte să fie împrumutat la Salernitana și Sampdoria. În tricoul genovez a arătat tuturor valoarea lui.

Merită să joace în prima ligă. Napoli e gata să înceapă asaltul, deși nu va fi ușor, pentru că e urmărit și de alte echipe”, notează sursa citată mai sus.

Florin Manea, pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin

Florin Manea a făcut un pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin. Agentul de jucători a spus că, dacă va mai evolua un an în Serie A, Radu Drăguşin se poate transfera pe o sumă mai mare de 40 de milioane de euro şi va deveni cel mai scump jucător din istoria României.

Eu sunt foarte mulţumit de cum a evoluat. Poate mi-aş fi dorit să rămână la Juventus. Anul acesta a fost senzaţional. Şi de Stanciu am zis că va ajunge, tot al meu a fost. L-am luat la 17 ani. Am zis că Stanciu o să fie număr 10 la naţională. Am ochi la jucători şi nu prea mă înşel.

Sunt multe cluburi din Anglia care mă sună şi se interesează de el. Şi mulţi scouteri de la Liverpool m-au sunat şi mi-au spus de el că este interesant. De aici până a se face un transfer e cale lungă. Sunt alte echipe care sunt mai interesate, iar discuţiile sunt mai avansate decât la Liverpool. Nu e nimic exclus pentru că şi la Liverpool se schimbă generaţia. Este cotat unul dintre cei mai promiţători fundaşi din lume la vârsta lui.

Că va fi anul ăsta sau că va fi anul viitor, eu fac o previziune că va juca în TOP 5 în Anglia. A fost o ofertă, să zicem, nu pot să dau nume, undeva la 20-25 de milioane de euro şi a fost refuzată. Eu cred că va fi transferul cel mai mare din istoria României.

Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro. El este jucătorul lui Genoa, care a avut o clauză obligatorie de 5.500.000 de a-l cumpăra, plus nişte bonusuri, undeva la 6.800.000. Mai are contract încă 3 ani cu Genoa. Nu mai sunt şanse să revină la Juventus. Trebuie să îl cumpere de la Genoa, să vrem şi noi să revină, dar nu cred că e plauzibil”, a spus Florin Manea în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și