Închide meniul

Dennis Man a luat decizia după ce Gigi Becali a anunţat că va pleca de la Parma pentru 25 de milioane de euro

Dan Roșu Publicat: 6 aprilie 2024, 14:46

Reclamă
Dennis Man a luat decizia după ce Gigi Becali a anunţat că va pleca de la Parma pentru 25 de milioane de euro

Dennis Man a luat decizia după ce Gigi Becali a anunţat că va pleca de la Parma pentru 25 de milioane de euro

Dennis Man, în tricoul Parmei - Profimedia Images

Dennis Man a luat decizia de a amâna orice negocieri legate de viitorul său, până la vară, atunci când va şti dacă Parma va ajunge în Serie A. Mai mult, o eventuală evoluţie convingătoare a atacantului de 25 de ani la EURO 2024 l-ar putea ajuta să prindă un contract mai bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorit de mai multe echipe mari ale Europei, precum Milan, Dortmund sau Juventus, atacantul plecat pe 11 milioane de euro de la FCSB are pe masă contractul de prelungire a contractului cu Parma, scadent în 2025.

Dennis Man a luat decizia după ce Gigi Becali a anunţat că va pleca de la Parma pentru 25 de milioane de euro

Jucătorul cotat la 6.5 milioane de euro are un salariu de 1.2 milioane de euro pe an, după cum susţine presa din Italia. Prima cerinţă a internaţionalului pentru a rămâne printre cruciaţi a fost o mărire a salariului până la două milioane de euro pe stagiune.

„Dennis Man și apropiații săi negociază deja de câteva săptămâni prelungirea contractului pentru un an sau doi. Toate discuțiile au fost amânate, însă, până la finalul sezonului, când Dennis Man va ști unde va evolua Parma în sezonul viitor, înainte de a merge la EURO 2024 cu naționala României.”, au notat cei de la Parma Today.

Gigi Becali: „Dennis Man pleacă pe 25 de milioane de euro”

Dennis Man va pleca de la Parma pentru 25 de milioane de euro. Gigi Becali susţine că fostul jucător de la FCSB va deveni al doilea cel mai scump român din istorie, după Radu Drăguşin.

Reclamă

Becali susţine că FCSB va primi 700.000 de euro după transferul lui Man. Juventus, Milan sau Borussia Dortmund sunt numele mari aflate pe urmele lui Dennis Man.

„Dennis Man se vinde cu 25 de milioane de euro. Am auzit că îl vând cu 25 de milioane de euro. Aşa am auzit, dar nu ştiu dacă e adevărat. Iau şi eu 5% din cei 14 milioane de euro diferenţă”, a spus Gigi Becali, cu câteva zile în urmă.

Victor Becali a susţinut luni că jucătorul cu 30 de meciuri în acest sezon de Serie B va fi sigur la EURO 2024, fiind primul pe lista lui Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

„(Poate Man să nu fie convocat la Euro?) N-are cum să nu fie convocat Man la EURO după evoluțiile care le-a avut. Man e singurul fotbalist al naționalei care va fi sigur la EURO‘”, a declarat Victor Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
Vezi toate știrile
Citește și