Închide meniul

Dennis Man a marcat în ultimul amical jucat de Parma. Ce au scris italienii, înaintea startului de sezon din Serie B

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2023, 12:36

Reclamă
Dennis Man a marcat în ultimul amical jucat de Parma. Ce au scris italienii, înaintea startului de sezon din Serie B

Dennis Man a marcat în ultimul amical jucat de Parma

Dennis Man în tricoul Parmei / Hepta

Dennis Man a marcat în ultimul amical jucat de Parma. Fotbalistul român a fost decisiv în partida jucată de echipa sa împotriva celor de la Elche și a contribuit la câștigarea trofeului amical „Festa d’Elx”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru echipa lui Man urmează debutul în Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Parma va debuta în noul sezon al eșalonului secund din fotbalul italian pe data de 19 august, atunci când se va duela cu Feralpisalo.

Dennis Man a marcat în ultimul amical jucat de Parma. Românul, pregătit de startul noului sezon

Dennis Man este pregătit pentru startul noului sezon de Serie B, după ce a reușit să înscrie în ultimul meci amical cu Elche. Românul a marcat printr-o execuție frumoasă, după ce Sohm i-a trimis o pasă excelentă în minutul 14 al partidei.

Totuși, meciul amical a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se decide învingătoare. Jucătorii lui Elche au egalat în minutul 53, după o acțiune a argentinianului Lucas Boye. Astfel, partida a ajuns la penalty-uri, acolo unde echipa lui Dennis Man și a lui Valentin Mihăilă a ieșit învingătoare.

Jurnaliștii italieni de la sportparma.com au comentat această partidă și au analizat prestația celor de la Parma, înainte de începutul noului sezon din Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

„Golurile lui Man și Boye au fost decisive în cele 90 de minute regulamentare. În prima repriză, Parma a avut o serie de ocazii, cu Bonny în centrul atenției. Cele mai importante oportunități de a marca le-au avut Bonny și Man. Totuși, perioada bună a jucătorilor a fost răsplătită după ce Dennis Man a înscris în minutul 14, cu o execuție frumoasă.

A doua repriză a fost însă total diferită. Datorită schimbărilor în formația din Spania, jocul acestora a arătat mult mai bine, iar Boye a reușit să restabilească egalitatea. După loviturile de la 11 metri, Parma a câștigat trofeul Festa d’Elx, fiind primul club italian care reușește acest lucru”, au scris jurnaliștii publicației amintite anterior.

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor rămâne la Parma

Giovanni Becali a pus capăt zvonurilor legate de o posibilă plecare a celor doi români de la Parma. În privința lui Dennis Man, impresarul a declarat că mai are doi ani de contract cu gruparea din Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, despre Valentin Mihăilă, Giovanni Becali a mărturisit că acesta trebuie să se recupereze după perioada de inactivitate. Impresarul speră ca cei doi internaționali români să facă un sezon bun la Parma.

„Dennis Man și Vali Mihăilă vor continua la clubul de care aparțin. La un moment dat, a fost interes pentru Man de la Fenerbahce, dar el mai are încă doi ani și jumătate de contract cu Parma si va rămâne pe loc.

În aceeași situație este și Mihăilă, care are de parcurs o perioadă de recuperare. Sper ca amândoi să facă un sezon bun în Serie B și să devină fotbaliști determinanți pentru Parma”, a declarat Giovanni Becali, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și