Închide meniul

Dennis Man a primit două oferte din Serie A! Care sunt cerinţele patronului Parmei şi când se decide viitorul românului

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2023, 11:17

Reclamă
Dennis Man a primit două oferte din Serie A! Care sunt cerinţele patronului Parmei şi când se decide viitorul românului

Dennis Man a primit două oferte din Serie A!

Dennis Man şi Valentin Mihăilă / Profimedia Images

Dennis Man a primit două oferte din Serie A şi poate reuşi transferul la care visează. Jurnaliştii italieni anunţă că Giovanni Becali negociază în aceste zile plecarea atacantului în vârstă de 24 de ani de la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sportparma.com, viitorul lui Dennis Man se va decide în următoarele două săptămâni. Bologna şi Frosinone sunt echipele care insistă pentru fostul jucător de la FCSB.

Dennis Man a primit două oferte din Serie A!

Dennis Man se pregăteşte pentru debutul în noul sezon. De el se leagă speranţele fanilor pentru promovare, dar patronul Kyle Krause încearcă să îşi recupereze din investiaţia uriaşă. În 2021 l-a cumpărat pe Man de la FCSB cu 13 milioane de euro.

Sursa citată anterior anunţă că americanul aflat la conducerea clubului Parma cere o sumă curprinsă între 7 şi 8 milioane de euro. La aceasta se adaugă diferite bonusuri şi un procent dintr-un transfer ulterior. Mai mult, Krause insistă şi pentru o clauză de răscumpărare la finalul acestei ediţii de campionat.

Pentru moment, Frosinone ar fi venit cu propunerea de a-l cumpăra pe Dennis Man, în timp ce Bologna îşi doreşte un împrumut şi posibilitatea de a-l transfera definitiv în cazul în care internaţionalul român va confirma.

Reclamă

Dennis Man se poate face remarcat în Parma – Feralpisalo, meci din prima etapă. Cele mai tari confruntări din Serie B se văd în direct în AntenaPLAY.

Giovanni Becali anunţă că Dennis Man ar putea ajunge în Serie A

Dennis Man ar putea fi împrumutat de Parma în Serie A. Giovanni Becali recunoscuse că două echipe se interesează de internaţionalul român.

În ultima săptămână a lunii august se va întâmpla ceva cu Dennis Man. Spun probabil pentru că dacă se va întâmpla va fi împrumutat la o echipă de Serie A. Nu pot să vă spun despre cine e vorba. Sunt două echipe care au nevoie de el, dar în ultima săptămână se vor hotârî pentru că în perioada de mercato așa este. Fugi după iepuri grași și în ultima săptămână intri în criză și trebuie să iei că nu mai ai timp”, spunea Giovanni Becali, la fanatik.ro, despre Man.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a fost declarat omul meciului de către Gazzetta și Corriere dello Sport după Bari – Parma 0-3. Man şi Mihăilă vor debuta în curând şi în noul sezon de Serie B

Românul a marcat un gol superb în minutul 75 al meciului, înscris cu călcâiul. Parma s-a calificat la pas în şaisprezecimile Cupei Italiei.

Gazzetta și Corriere dello Sport i-au acordat nota 7 românului Dennis Man și l-au declarat „omul meciului”. Site-urile Sport Parma şi Parma Live l-au notat cu 7,5 pe Man.

După pauză, Man a încântat cu trei acțiuni personale și un gol fabulos, un călcâi pentru care cel mai scump bilet a meritat toți banii”, au scris jurnaliştii italieni.

Sezonul trecut, Dennis Man a marcat 6 goluri în tricoul Parmei. A ajuns astfel la 11 reuşite pentru galben-albaştri în campionat, după transferul de la FCSB. În prezent cota lui de piaţă este de 3.2 milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și