Închide meniul

Giovanni Becali anunţă că Dennis Man ar putea ajunge în Serie A: „Sunt două echipe care au nevoie de el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2023, 14:44

Reclamă
Giovanni Becali anunţă că Dennis Man ar putea ajunge în Serie A: „Sunt două echipe care au nevoie de el!

Dennis Man face parte din cea mai scumpă echipă din Serie B. Jucătorul Parmei a rămas singurul român prezent în Dream-Team-ul competiţiei

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Giovanni Becali anunţă că Dennis Man ar putea ajunge în Serie A. Mutarea se poate produce doar în ultima săptămână din august. Până atunci, Dennis Man poate fi urmărit în AntenaPLAY, în meciurile pe care Parma le va juca în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man ar putea fi împrumutat de Parma în Serie A. Giovanni Becali a spus că două echipe se interesează de internaţionalul român.

Giovanni Becali anunţă că Dennis Man ar putea ajunge în Serie A

În ultima săptămână a lunii august se va întâmpla ceva cu Dennis Man. Spun probabil pentru că, dacă se va întâmpla, va fi împrumutat la o echipă de Serie A. Nu pot să vă spun despre cine e vorba. 

Sunt două echipe care au nevoie de el, dar în ultima săptămână se vor hotârî pentru că în perioada de mercato așa este. Fugi după iepuri grași și în ultima săptămână intri în criză și trebuie să iei că nu mai ai timp”, a spus Giovanni Becali la fanatik.ro.

Dennis Man, omul meciului în Bari – Parma 0-3

Dennis Man a fost declarat omul meciului de către Gazzetta și Corriere dello Sport după Bari – Parma 0-3. Man şi Mihăilă vor debuta în curând şi în noul sezon de Serie B, competiţie transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Serie B începe pe 19 august.

Reclamă

Românul a marcat un gol superb în minutul 75 al meciului, înscris cu călcâiul. Parma s-a calificat la pas în şaisprezecimile Cupei Italiei.

Gazzetta și Corriere dello Sport i-au acordat nota 7 românului Dennis Man și l-au declarat „omul meciului”. Site-urile Sport Parma şi Parma Live l-au notat cu 7,5 pe Man.

După pauză, Man a încântat cu trei acțiuni personale și un gol fabulos, un călcâi pentru care cel mai scump bilet a meritat toți banii”, au scris jurnaliştii italieni.

Reclamă 4 / 0/3

În formă și cu dorință de a juca. În repriza secundă a fost imposibil de blocat, a creat trei-patru ocazii clare, apoi a găsit și golul, inventând execuția de 3-0. O bijuterie”, au scris cei de la Parma Live.

Dennis Man a început meciul ca titular, în timp ce Valentin Mihăilă a intrat pe teren în minutul 77. „Vrea să lase în spate ultima accidentare și să adune cât mai multe minute. Sigur nu e la capacitate maximă, dar calitatea sa e dincolo de orice discuție”, a scris Parma Live despre Mihăilă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și