Închide meniul

Dennis Man, al doilea cel mai bun marcator al Parmei în 2023! Internaţionalul român a avut un an de vis în tricoul „Cruciaţilor”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 ianuarie 2024, 13:12

Reclamă
Dennis Man, al doilea cel mai bun marcator al Parmei în 2023! Internaţionalul român a avut un an de vis în tricoul „Cruciaţilor

Dennis Man, al doilea cel mai bun marcator al Parmei în 2023

Dennis Man, după ce a marcat un gol pentru Parma / Profimedia Images

Dennis Man e al doilea cel mai bun marcator al Parmei în 2023. Internaţionalul român a fost devansat în clasament doar de către polonezul Adrian Benedyczak.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a înscris 12 goluri pentru Parma în 2023, în timp ce Benedyczak a marcat de 16 ori pentru „Cruciaţi”. Topul 3 al celor mai buni marcatori ai Parmei în anul care tocmai s-a încheiat este completat de Franco Vazquez, cu 8 goluri.

Dennis Man, al doilea cel mai bun marcator al Parmei în 2023!

Dacă Dennis Man a avut un 2023 de vis în tricoul Parmei, nu acelaşi lucru se poate spune de Valentin Mihăilă, eroul naţionalei din primul meci al preliminariilor cu Elveţia, autorul unei „duble” care ne-a permis să începem bine campania care ne-a dus la EURO 2024.

Valentin Mihăilă a înscris un singur gol în 2023 pentru Parma, fiind mai mult rezervă la echipa antrenată de Fabio Pecchia. Man şi Mihăilă pot fi urmăriţi şi în 2024 în AntenaPLAY, Serie B fiind transmisă în exclusivitate în platforma trustului Antena Group.

Iată mai jos clasamentul celor mai buni marcatori ai Parmei în 2023, potrivit parmalive.com:

Reclamă

Topul celor mai buni marcatori ai Parmei în anul 2023:

16 goluri – Adrian Benedyczak
12 goluri – Dennis Man
8 goluri – Franco Vazquez
7 goluri – Bernabé
5 goluri – Bonny
3 goluri – Charpentier
3 goluri – Colak
3 goluri – Partipilo
2 goluri – Camara
2 goluri – Sohm
1 gol – Circati
1 gol – Hernani
1 gol – Estevez
1 gol – Valentin Mihăilă
1 gol – Cyprien
1 gol – Ansaldi
1 gol – Zanimacchia
1 gol – Coulibaly
1 gol – Juric

Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru Dennis Man

Laude la scenă deschisă din partea lui Mihai Stoica, pentru Dennis Man. Managerul general de la FCSB s-a declarat impresionat de prestaţiile internaţionalului român, mărturisind că acesta excelează într-un campionat puternic, Serie B.

Dennis Man marchează pe bandă rulantă la Parma şi traversează unul dintre cele mai bune momente din carieră. Totodată, echipa la care evoluează Man, Parma, e pe primul loc în Serie B, cu 41 de puncte. A doua clasată, Venezia, are cu 5 puncte mai puţin decât Parma, după 19 etape disputate.

Reclamă 4 / 0/3

Prestaţiile lui Dennis Man din ultimele meciuri nu au trecut neobservate de Mihai Stoica. „MM” a transmis faptul că recenziile internaţionalului român sunt execelente, fiind al treilea marcator din Serie B, campionat pe care managerul general de la FCSB îl consideră unul dificil, mai ales pentru jucătorii de atac.

„Parma cred că are un buget mai mare decât 3-4 echipe din Serie A, salarii foarte mari. Aparţine unui italo-american foarte bogat şi probabil că va promova.

Şi pentru asta cred că ar trebui să discutăm si despre ce face Dennis Man în ultima vreme, pentru că este unul dintre cele mai grele campionate, mai ales pentru atacanţi.

Iar el este al treilea marcator din Serie B şi recenziile sunt extraordinare. Face diferenţa în Serie B. Dă goluri şi pase de gol”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Un fost mijlocaş al Parmei îi laudă pe Man şi Bernabe

Alessandro Budel, fost mijlocaş al Parmei, i-a lăudat pe Dennis Man şi Adrian Bernabe. Cei doi au fost extrem de importanţi pentru Parma în a doua parte a anului 2023.

Bernabe și Man se potrivesc perfect, am putut vedea acest lucru și în ultimul meci. Se găsesc cu ochii închiși, își dau pase cu călcâiul, așa a și înscris Man, după o acțiune individuală. Ambii sunt jucători de mare calitate, toată lumea îl așteaptă pe Man, românul este capabil să facă diferența.

În sfârșit s-a eliberat, este un jucător de la care toată lumea așteaptă multe și care, în acest moment, răsplătește încrederea acordată”, a spus Budel pentru cei de la parmalive.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și