Închide meniul

Dennis Man, analizat de italieni după Parma – Sassuolo 1-0. „A „aprins” Tardini cu câteva mişcări de campion”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 august 2023, 9:52

Dennis Man, analizat de italieni după Parma – Sassuolo 1-0. „A „aprins Tardini cu câteva mişcări de campion

Dennis Man, analizat de italieni după Parma - Sassuolo 1-0

Echipa Parmei, înainte de amicalul cu Sassuolo / Twitter Parma Calcio 1913

Dennis Man a fost analizat de italieni după amicalul Parma – Sassuolo 1-0. Internaţionalul român a jucat prima repriză pentru „cruciaţi”, în timp ce Valentin Mihăilă nu a făcut parte din lot. Antoine Hainaut a marcat singurul gol al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man a avut o mare ocazie de a înscrie şi a furnizat şi o pasă care putea duce la deschiderea scorului. Jurnaliştii de la parmalive.com susţin că românul de 24 de ani cotat la 3.2 milioane de euro a făcut spectacol în prima repriză, fiind notat cu 6. Hainaut (7) a avut cea mai mare notă dintre jucătorii lui Fabio Pecchia.

Dennis Man, analizat de italieni după Parma – Sassuolo 1-0

„Pe spaţiile largi, a reuşit nişte contraatacuri bune, folosindu-se de viteza sa. A aprins Tardini cu câteva mişcări de campion, cum a fost şi pasa cu călcâiul pentru Sohm. Atunci când elveţianul i-a întors favoarea, românul a părut hipnotizat în faţa portarului Cragno.

Ca de obicei, i-a lipsit incisivitatea. Dacă vrea să devină un protagonist la Parma şi o forţă de neclintit, el trebuie să fie mai eficient”, au scris cei de la parmalive.com.

Parma va debuta în noua stagiune de Serie B pe teren propriu, cu FeralpiSalo. Sezonul este exclusiv în AntenaPLAY, acolo unde vei vedea cele mai importante partide ale etapei.

Reclamă

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor rămâne la Parma

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor rămâne la Parma și în sezonul viitor! Anunțul a fost făcut de Giovanni Becali, care a dezvăluit că la un moment dat, Fenerbahce era interesată de serviciile lui Man, însă mutarea nu s-a concretizat.

Giovanni Becali a pus capăt zvonurilor legate de o posibilă plecare a celor doi români de la Parma. În privința lui Dennis Man, impresarul a declarat că mai are doi ani de contract cu gruparea din Serie B.

„Dennis Man și Vali Mihăilă vor continua la clubul de care aparțin. La un moment dat, a fost interes pentru Man de la Fenerbahce, dar el mai are încă doi ani și jumătate de contract cu Parma si va rămâne pe loc.

Reclamă 4 / 0/3

În aceeași situație este și Mihăilă, care are de parcurs o perioadă de recuperare. Sper ca amândoi să facă un sezon bun în Serie B și să devină fotbaliști determinanți pentru Parma”, a declarat Giovanni Becali, pentru playsport.ro.

Valentin Mihăilă se recuperează în prezent după accidentarea suferită în duelul dintre România şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024. Înainte ca acesta să revină pe teren la Parma, antrenorul „cruciaţilor” a analizat parcursul internaţionalului român, din ultimul sezon.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și