Închide meniul

Dennis Man, Balon de Aur la Parma! Postarea uriașă cu românul după încă un gol marcat pentru cruciați

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2023, 9:08

Reclamă
Dennis Man, Balon de Aur la Parma! Postarea uriașă cu românul după încă un gol marcat pentru cruciați

Dennis Man, Balon de Aur la Parma

Dennis Man, în rolul lui Lionel Messi / X Parma Calcio 1913

Dennis Man este Balon de Aur la Parma. Cruciații au postat pe contul de Twitter o poză trucată cu jucătorul român care ține în mâini trofeul adjudecat de Lionel Messi cu trei zile în urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man este cel mai în formă jucător al liderului din Serie B. A marcat și în Cupa Italiei, în victoria lui Lecce, 2-4, din penalty.

Dennis Man, Balon de Aur la Parma

Astfel, jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro a ajuns la șapte goluri și o pasă decisivă în cele 10 meciuri disputate în acest sezon în toate competițiile.

”El este câștigătorul Balonului de Aur, în opinia mea”, e mesajul postat de Parma pe rețelele de socializare, alături de poza cu internaționalul român, în rolul lui Lionel Messi.

Reclamă

Dennis Man a marcat din nou pentru Parma

Dennis Man a marcat din nou pentru Parma, punctând într-un meci din Cupa Italiei. Internaţionalul român a ajuns la cifre remarcabile în acest sezon, traversând un sezon de vis în Italia.

Parma a învins-o pe Lecce, în deplasare, în 16-imile Cupei Italiei. „Cruciaţii” s-au impus cu 4-2, şi s-au calificat în optimi, acolo unde se vor duela cu Fiorentina.

Dennis Man, lăudat în Gazzetta dello Sport

Dennis Man a fost lăudat în Gazzetta dello Sport, după ultimele meciuri de la Parma. Internaţionalul român i-a impresionat pe italieni prin maturitatea de care a dat dovadă în acest sezon de Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

„Man a crescut, arată determinare și multă calitate. La 25 de ani a venit ceasul maturizării. După o adolescență poate prea lungă, Dennis demonstrează că a crescut din punctul de vedere al caracterului și le dă dreptate celor ce au cheltuit mai mult de 12 milioane de euro pentru a-l avea. Talentul român a colecționat deja 8 prezențe, 7 ca titular, și 5 goluri.

Până acum continuitatea a fost punctul său slab și faptul că Pecchia a reușit (sau e pe cale să reușească) să-l includă în proiect este un merit al antrenorului (care nu a renunțat să creadă în potențialul său) și al jucătorului (care a avut umilința de a reflecta asupra greșelilor comise).

Cu mingea la picior, Man aparține unei categorii superioare, doar că deseori calitățile tehnice nu sunt suficiente pentru a-i garanta o carieră strălucită. Acum, prin delicatețea atingerilor de minge și driblingurile sale imprevizibile, Man a știut să adauge și acea determinare necesară chiar și în Serie B”, au transmis italienii de la Gazzetta dello Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și