Închide meniul

Dennis Man i-a cucerit pe italieni după ultimul meci la Parma. Românul a impresionat din nou: „Face un campionat extraordinar”

Alex Ioniță Publicat: 18 februarie 2024, 12:48

Reclamă
Dennis Man i-a cucerit pe italieni după ultimul meci la Parma. Românul a impresionat din nou: Face un campionat extraordinar”

Dennis Man i-a cucerit pe italieni după ultimul meci la Parma.

Dennis Man / Profimedia

Dennis Man i-a cucerit pe italieni după ultimul meci la Parma. Jucătorul transferat de la FCSB are cifre de excepție în peninsulă și a fost lăudat, din nou, de jurnaliști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul a jucat în partida dintre Parma și Pisa, care s-a încheiat cu scorul de 3-2. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man i-a cucerit pe italieni după ultimul meci la Parma

În partida menționată anterior, Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari la Parma. Fostul jucător de la FCSB a înscris în minutul 81, iar după reușita acestuia a început o adevărată nebunie.

În prelungiri, Pisa a egalat prin Canestrelli, care a înscris după o centrare venită de la Marius Marin. Scorul final a fost stabilit de Del Prato, în minutul 90+5.

După acest meci, italienii l-au lăudat pe Dennis Man și au spus că românul are un sezon extraordinar la Parma.

Reclamă

„Al zecelea gol dintr-un campionat extraordinar pentru Dennis Man. Pe durata meciului a lăsat impresia că este capabil oricând să depășească defensiva adversă prin jocul său. A lovit și bara, iar apoi a înscris un gol de autor”, au scris cei de la Parma Today.

Publicația menționată anterior i-a acordat nota 7 lui Dennis Man, pentru prestația din partida cu Pisa. Românul a ajuns la 12 goluri, în toate competițiile, după reușita din această partidă.

Ce a spus antrenorul Parmei despre Dennis Man şi Mihăilă, după victoria dramatică împotriva Pisei

Ce a spus antrenorul Parmei despre Dennis Man şi Mihăilă, după victoria dramatică împotriva Pisei. Fabio Pecchia a vorbit despre prestația românilor, din lotul „cruciaților”.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei, Fabio Pecchia s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, care au reușit să câștige cele 3 puncte în prelungirile meciului. În prima instanță, acesta a vorbit despre Valentin Mihăilă, pe care l-a înlocuit în repriza secundă.

Tehnicianul a dat asigurări că schimbarea românului nu a venit din cauza vreunei probleme medicale:

„Mihăilă este bine. A fost obosit, epuizat!”, a spus italianul, citat de publicația parmalive.com.

Mai apoi, acesta a vorbit și despre faptul că Dennis Man găsește excelent balonul, în situații importante.

„Parma este a jucătorilor care au dorința de a câștiga! Mai rămăsese un minut și jumătate și am mers înainte, să înscriem. Mingea trimisă de Man e perfectă, a simțit spațiul. Mai apoi au contat dorința și curajul de a juca la victorie”, a mai spus Fabio Pecchia, tehnicianul celor doi români de la Parma.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și