Închide meniul

Dennis Man i-a impresionat pe italieni, după ultimele meciuri la Parma: „E arma suplimentară a echipei!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2023, 12:46

Dennis Man i-a impresionat pe italieni, după ultimele meciuri la Parma: „E arma suplimentară a echipei!

Dennis Man i-a impresionat pe italieni, după utimele meciuri de la Parma

Dennis Man în tricoul Parmei / Profimedia

Dennis Man i-a impresionat pe italieni, după ultimele meciuri la Parma. Alessio Manzoni, fost jucător al „cruciaţilor”, a avut doar cuvinte de laudă pentru internaţionalul român, care traversează o formă extrem de bună în ultimele etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai tari meciuri ale Parmei, din Serie B, se văd în exclusivitate în AntenaPLAY. Reggina – Como, de la ora 15:00, şi Palermoa – Spal, de la 17:15, sunt meciurile de astăzi.

Dennis Man i-a impresionat pe italieni, după ultimele meciuri la Parma

Dennis Man a marcat două goluri, în ultimele două etape pentru Parma, în remiza cu Benevento şi în victoria cu Cagliari. Ca urmare a acestor reuşite, internaţionalul român şi-a atras un val de aprecieri în presa din Italia.

Alessio Manzoni l-a caracterizat pe Man ca fiind „arma suplimentară a echipei”, pe acest final de sezon, în care Parma se luptă pentru o poziţie cât mai bună de baraj.

De asemenea fostul fotbalist italian susţine că atât internaţionalul român, cât şi Benedyczak, un alt jucător de la Parma, reprezintă doi fotbalişti care pot face diferenţa în partidele trupei lui Fabio Pecchia.

Reclamă

„Man și Benedyczak au dovedit că au calități mari. În această fază a campionatului trebuie să fie hotărâți și determinanți. Ambii jucători demonstrează că prin jocurile lor reușesc să pună în dificultate celelalte echipe. Cred că sunt armele suplimentare ale Parmei în acest final de sezon”, a declarat Alessio Manzoni, pentru parmalive.com.

Dennis Man, lăudat în presa din Italia

Dennis Man a fost lăudat de italieni, după ultimele etape de la Parma. Internaţionalul român a marcat două goluri în ultimele două runde, şi astfel şi-a atras doar cuvinte de apreciere. Mauro Melusi, fost jucător italian, şi actual director sportiv, consideră că mijlocaşul român reprezintă emblema celor de la Parma, însă are nevoie de continuitate pentru a deveni şi mai bun.

Mauro Meluso, un director sportiv cunoscut din Italia, a analizat prestaţiile lui Dennis Man, din ultimele runde. Acesta l-a numit pe internaţionalul român emblema echipei, considerând că întruchipează perfect spiritul celor de la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut că Man a marcat un gol uimitor împotriva celor de la Cagliari. Cu Benevento, în schimb, românul a marcat un gol simplu.

Cred că Man o întruchipează perfect pe Parma: este capabil să realizeze performanţe măreţe, goluri grozave, driblinguri de excepţie. În orice caz, cred că Parma are mult potenţial, este bine pregătită.

Vreau să-l felicit pe Pecchia (n.r. antrenorul Parmei). Dincolo de suişuri şi coborâşuri, care probabil nu se i pot imputa, Parma are un mare antrenor.

Pentru mine, Dennis Man este un pic emblema Parmei. Este un jucător uriaş, dar îi lipseşte continuitatea. Probabil are nevoie de cineva care să-l stimuleze mai mult”, a declarat Mauro Meluso, conform parmalive.com.

După prestaţia solidă din ultima etapă, Dennis Man a fost inclus şi în echipa ideală a rundei cu numărul 35, din Serie B.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și