Închide meniul

Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia

Alex Masgras Publicat: 27 aprilie 2024, 9:28

Reclamă
Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia

Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia

Dennis Man, în timpul unui meci / Profimedia

Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu înainte de EURO 2024. Internaţionalul român de 25 de ani nu va face parte din lotul lui Parma pentru meciul cu Lecco, din etapa cu numărul 35 din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mulţi „tricolori” s-au accidentat în ultima perioadă, iar selecţionerul Edi Iordănescu are mari bătăi de cap. Dennis Man s-a accidentat şi el, iar presa din Italia a anunţat ce s-a întâmplat cu internaţionalul român.

Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia

La ultimul antrenament al celor de la Parma, Dennis Man a suferit o întindere musculară, potrivit parmatoday.it. El a părăsit mai devreme antrenamentul şi a fost scos din lot de antrenorul Fabio Pecchia.

Din fericire nu este nimic grav, iar prezenţa lui Dennis Man la EURO 2024 nu este pusă în pericol de această accidentare.

În acest sezon, Dennis Man a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la Parma. Românul a marcat 11 goluri în 30 de meciuri din Serie B şi a contribuit din plin la succesul echipei care este foarte aproape de revenirea în Serie A.

Reclamă

Înaintea meciului cu Lecco, Parma este pe primul loc, cu 70 de puncte. Echipa lui Man şi Mihăilă nu îşi mai permite însă paşi greşiţi, deoarece Venezia şi Como, echipele de pe locurile 2 şi 3, au câte 67 de puncte.

De la ora 17:15, LIVE în AntenaPLAY, va avea loc meciul dintre Palermo şi Reggiana

Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024

Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan a apărut pe contul de Instagram al vedetei de la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

Man i-a transmis lui Moruţan că e alături de el, după ce Moruţan s-a accidentat grav în Cupa Turciei şi va rata EURO 2024. Moruţan a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile şi va lipsi de pe teren circa 6 luni.

„Vei reveni mai puternic. Alături de tine, Olimpiu Moruţan”, a fost mesajul lui Dennis Man pentru Olimpiu Moruţan pe contul de Instagram.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și