Închide meniul

Dennis Man, la Trabzonspor, pentru 3.2 milioane de euro. Anunţul făcut de turci

Dan Roșu Publicat: 15 iunie 2023, 13:05

Reclamă
Dennis Man, la Trabzonspor, pentru 3.2 milioane de euro. Anunţul făcut de turci

Dennis Man, la Trabzonspor, pentru 3.2 milioane de euro

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Dennis Man va ajunge la Trabzonspor pentru 3.2 milioane de euro. karadenizgazete.com.tr susţine că mutarea e aproape făcută, Parma fiind de acord cu transferul jucătorului care a evoluat sezonul trecut în Serie B, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă va ajunge la Trabzonspor pentru suma specificată mai sus, Parma va ieşi în mare pierdere. Cruciaţii au plătit 11 milioane de euro, atunci când l-au transferat pe atacant de la FCSB. Au mai fost tentative ale turcilor de a-l aduce pe Man, dar acestea au eşuat.

Dennis Man, la Trabzonspor, pentru 3.2 milioane de euro

Jucătorul de 24 de ani a marcat 6 goluri, oferind și două assist-uri, în campania de Serie B transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Puţin pentru pretenţiile cruciaţilor.

Când a venit la Parma, în ianuarie 2021, el avea o cotă de 6.5 milioane de euro, care acum este însă la jumătate (3.2 milioane de euro). Asta în contextul în care Parma a plătit 11 milioane de euro pentru serviciile lui.

Dennis Man, pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma

Dennis Man se află pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma, în acest sezon. Jurnaliștii de la parmalive.com nu au avut milă de românul venit pe 13 milioane de la FCSB.

Reclamă

Man a fost declarat unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, în returul cu Cagliari, din semifinalele play-off-ului de promovare în Serie A, terminat la egalitate, 0-0, exclusiv în AntenaPLAY.

Man a jucat 66 de minute, fiind înlocuit de Valentin Mihăilă. Cruciații au ratat șansa de a atinge finala cu Bari, iar jurnaliștii italieni susțin că Parma a fost trădată de câțiva fotbaliști, precum Franco Vazquez, Dennis Man și Adrian Bernabé.

”Încă o dată, Dennis Man a clacat când trebuia să fie decisiv, într-un meci care conta atât de mult. A primit multe mingi în poziții interesante, dar nu a reușit să străpungă apărarea lui Cagliari.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru el, Parma a plătit 13 milioane de euro, cu doi ani și jumătate în urmă, dar el nu a reușit încă să răsplătească efortul financiar făcut pentru el de familia Krause”, au notat cei de la parmalive.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și