Închide meniul

Dennis Man, lăudat în Gazzetta dello Sport! Italienii, impresionaţi de internaţionalul român: „Categorie superioară!”

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2023, 17:40

Reclamă
Dennis Man, lăudat în Gazzetta dello Sport! Italienii, impresionaţi de internaţionalul român: „Categorie superioară!

Dennis Man, lăudat în Gazzetta dello Sport

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Instagram

Dennis Man a fost lăudat în Gazzetta dello Sport, după ultimele meciuri de la Parma. Internaţionalul român i-a impresionat pe italieni prin maturitatea de care a dat dovadă în acest sezon de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a marcat o „dublă” în ultimul meci al Parmei, din Serie B, şi a ajuns la cinci goluri marcate în acest sezon. Competiţia se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man, lăudat în Gazzetta dello Sport

Cotidianul Gazzetta dello Sport l-a analizat pe Dennis Man. Italienii notează faptul că românul a progresat considerabil în acest sezon de Serie B, şi i-a răsplătit astfel pe oficialii Parmei, care au plătit aproape 12 milioane de euro în schimbul său.

De asemenea, presa din Peninsulă mai notează faptul că Man a reflectat asupra greşelilor comise în sezoanele trecute, şi a reuşit să aibă continuitate în această stagiune.

„Man a crescut, arată determinare și multă calitate. La 25 de ani a venit ceasul maturizării. După o adolescență poate prea lungă, Dennis demonstrează că a crescut din punctul de vedere al caracterului și le dă dreptate celor ce au cheltuit mai mult de 12 milioane de euro pentru a-l avea. Talentul român a colecționat deja 8 prezențe, 7 ca titular, și 5 goluri.

Reclamă

Până acum continuitatea a fost punctul său slab și faptul că Pecchia a reușit (sau e pe cale să reușească) să-l includă în proiect este un merit al antrenorului (care nu a renunțat să creadă în potențialul său) și al jucătorului (care a avut umilința de a reflecta asupra greșelilor comise).

Cu mingea la picior, Man aparține unei categorii superioare, doar că deseori calitățile tehnice nu sunt suficiente pentru a-i garanta o carieră strălucită. Acum, prin delicatețea atingerilor de minge și driblingurile sale imprevizibile, Man a știut să adauge și acea determinare necesară chiar și în Serie B”, au transmis italienii de la Gazzeta dello Sport.

Dennis Man, în echipa etapei, după dubla spectaculoasă din Ascoli – Parma 1-3

Dennis Man a fost inclus în echipa etapei a 11-a din Serie B, după dubla spectaculoasă de sâmbătă, din Ascoli – Parma 1-3, meci ce a putut fi urmărit exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a marcat golurile de 1-0 şi 2-1 şi a ajuns la cota cinci reuşite în acest sezon, în care şi-a mai trecut în cont în tricoul Parmei şi o pasă decisivă, dar şi un gol în Cupa Italiei.

După evoluţia stelară din meciul cu Ascoli, Man a fost inclus în echipa etapei de cei de la tuttob.com, fiind singurul jucător al Parmei din primul 11.

Echipa etapei a 11-a din Serie B (4-3-3): Melgrati (Lecco) – Ravenelli (Cremonese), Vicari (Bari), Odenthal (Como), Pieragnolo (Reggiana) – Palumbo (Modena), Esposito (Spezia), Crociata (Lecco) – Pierini (Vebezia), Odogwu (Sudtirol), Man (Parma)

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și